in

Korku-Gerilim Üstadı Wulf Dorn’dan Yeni Kitap: Travma

Fısıldıyorlar, gülüyorlar, tıslıyorlar ve ağlıyorlar. Gitgide yükseliyor sesleri, gitgide. Wulf Dorn’dan Travma geliyor!

travma ust
- Reklam -
- Reklam -

1969 doğumlu Alman yazar Wulf Dorn, dilimize pek çok kitabı çevrilse de ülkemizde fazla tanınmayan bir yazar. Hâlbuki kendisi bugüne dek Şizofren, Psikayatrist, Oyunbaz, Hain Yüreğim ve Fobi adlı beş romanıyla raflarımıza defalarca kez konuk oldu. Ve korku-gerilim türünü sevip de Wulf Dorn’un eserlerini okuyanlar arasında pişmanlık duyanı neredeyse hiç görmedik.

İşte Pegasus Yayınları geçtiğimiz günlerde bu genç ustanın yeni bir romanını daha yayımladı: Travma. Kitabın arka kapak yazısı ve aldığı övgüler şu şekilde:

travma“Biz her yerdeyiz. Artık kuralları biz koyacağız. Gelecek bizim.”

- Reklam -

Laura Schrader ıssız bir dağ yolunda, kaza yapmış bir araçtan kurtarılır. Aracın bagajında kafatası parçalanmış bir çocuk cesedi bulunmaktadır. Dahası, kazanın gerçekleştiği bölgeye yakın bir köyün tüm sakinleri aniden ortadan kaybolmuştur.

- Reklam -

Birbiriyle bağlantılı bu olayları inceleyen psikolog Robert Winter ve emniyet güçleri büyük bir bilmeceyle karşı karşıya kalır çünkü yaşadığı travmayı atlatamayan Laura Schrader’in köyde olanlarla ilgili ilk ifadesi hayal ürünü gibi görünmektedir. Laura başına gelenleri Robert Winter’e anlattıkça ve köyde arama başlatan polis kanıtlara ulaştıkça bu kâbustan uyanmak daha da imkânsızlaşır…

“Psikolojik gerilimin yeni ustası!”
-Elle France-

“Wulf Dorn, okuyucusunun kalp atışlarını nasıl hızlandıracağını çok iyi biliyor.”
-La Repubblica-

The Witcher serisinden tanıdığımız Regaip Minareci‘nin Almanca aslından çevirdiği 328 sayfalık romanı kitap satılan her yerden temin edebilir, eğer henüz tanışmadıysanız bu genç ustaya bir şans verebilirsiniz. Edebiyatla kalın!

YouTube video

Emrecan Doğan

13 Ağustos 1996’da İstanbul’da doğdum. Halen Medeniyet Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum. Daha önce Kayıp Rıhtım forumunda ve Aylık Öykü Seçkisi içerisinde yer aldım. Gölge E-Dergi, Bilimkurgu Kulübü, Genç Yazı ve Pejmürde Dergisi bünyesinde gerçekleştirilen Ortak Hikâye projesi gibi elektronik platformlarda ve basılı olarak da Adı Yok dergisinin 75. sayısında yazılarım yayımlandı. Yaklaşık olarak 12 yaşımdan beri yazıyorum. | İletişim: [email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

haftanin kitabi 68

Haftanın Kitabı #68 – Yedikuleli Mansur

tbd bilimkurgu 2017

2017 TBD Bilimkurgu Öykü Yarışması’nın Sonuçları Açıklandı