in

1. Kayseri Kitap Fuarı Başlıyor

Birçok önemli ismin yer alacağı fuar, 14-22 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

kayseri kitap fuari
- Reklam -

14-22 Ekim tarihleri arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 1. Kayseri Kitap Fuarı başlıyor. Aralarında Nuri Pakdil, İlber Ortaylı, Abdülkadir Selvi, Hanefi Avcı, Canan Karatay ve İclal Aydın gibi isimlerin de olacağı fuarda 110 yayınevinin yanı sıra birçok yazar, şair ve sanatçı da yer alacak.

Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, her gün saat 10:00 – 21:00 arasında açık olacak. Fuarda Kayserili yazarlar için de özel olarak stant kurulacak. Fuar boyunca birçok söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuklar için etkinlikler yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda, 10 Ekim Salı günü kitap fuarı üzerine basın toplantısı yapılacak ve aynı gün Büyükşehir Belediyesi’nin fuarla ilgili paydaşı Erciyes Üniversitesi’nde fuarın tanıtımı için gençlik konseri olacak. Konserde İlyas Altıntaş ve Buray adlı sanatçılar yer alacak.

- Reklam -
- Reklam -

Eğer fuara nasıl ulaşırım diye düşünüyorsanız, etkinlik süresince şehrin belirli bölgelerinden fuar alanına ring servisleriyle ücretsiz ulaşım sağlanacak.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

besinci mevsim ust

Ödüllü Yazar N.K. Jemisin’in “Beşinci Mevsim” Adlı Romanı Bizlerle

ursula notos ust

Notos’un Yeni Sayısında Ursula K. Le Guin Var