in

35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Yazarı ve Teması Belli Oldu

Bu sene 12-20 Kasım tarihleri arasında, 35. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Kitap Fuarı felsefeyi selamlıyor. Fuarın onur yazarı ise akademisyen-felsefeci Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi olacak.

istanbul kitap fuari aciliyor
- Reklam -
- Reklam -

Kitap listelerinizi hazırlamaya başlayın! Çünkü her yıl binlerce kitapseveri yayın evleri ve yazarlarla buluşturan Tüyap İstanbul Kitap Fuarı 35. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan prestijli organizasyonun teması ve onur yazarı da belli oldu.

35. İstanbul Kitap Fuarı Afiş

800’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunu bünyesinde toplayacak olan fuar, dokuz gün boyunca etkinlikler, imza günleri ve atölyelere de ev sahipliği yapacak. Bu senenin teması ise “Felsefe ve İnsan” olarak belirlenmiş. Bu doğrultuda, kitap fuarları danışma kurulunun da kararıyla belirlenen onur yazarı da Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli filozoflardan biri olan Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi olmuş. Fuar boyunca bu değerli akademisyen-felsefecinin yaşamı ve kitapları, kendisinin de katılacağı paneller ve etkinlikler sayesinde tanıtılacak.

- Reklam -
- Reklam -

26. İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2016 ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan kitap fuarına giriş, her yıl olduğu gibi emekli, öğrenci, öğretmen ve engellilere ücretsiz. Hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarı şimdiden programınıza eklemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Beyza Taşdelen

1996 yılının Ekim ayında İstanbul’da doğdum. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde başladığım eğitim hayatımı Galatasaray üniversitesi Karşılaştırmalı Dilbilim bölümünde sürdürmekteyim. Fantastikle Harry Potter sayesinde tanışıp, okuma sevgisi kazanmış çocuklardanım. Aktif olarak Kayıp Rıhtım’da yer almaya ve irili ufaklı yazılar yazmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

franz kafka

Kafka’nın El Yazmaları Ulusal Kütüphaneye Devredilecek

max helsing

Max Helsing ve On Üçüncü Lanet Çıktı