in

İstanbul Comics Art Festivali Başlıyor!

İstanbul Comics & Art Festival, 3 gün boyunca çizerleri ve çizgi severleri buluşturacak.

icaf 2017
- Reklam -

Çizgi roman ve çizgiye dair tüm yaratıcı sanatları bir araya getiren İCAF 8 Eylül’de başlıyor!

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenip bu yılki tarihleri 8-9-10 Eylül olarak belirlenen İstanbul Comics & Art Festival, konuklarını St. Joseph Derneği Sosyal Tesisleri, Club Quartier’da ağırlayacak. Çizim dünyasından en iyilerini bünyesinde toplayan festivalin bu seneki sanatçıları arasında en önemli grafik tasarımcılarımızdan Esen Karol; sokakları renklendiren Brezilyalı graffiti sanatçısı Manoel Quitério Santos; Kasap serisinde kaleminin güzelliğini gördüğümüz Selçuk Ören; Seyfettin Efendi karakterini çizgi dünyasına kazandıran Devrim Kunter; çeşitli sanat mecraları ve çizgi roman kitaplarını eleştiren Ali Paşaoğlu; hakkında hiçbir şey söylemesek bile çok şey ifade eden çizer Erdil Yaşaroğlu; Elsewhere, Rise of The Magi çizgi romanlarını “Image Comics” ile okuyucularıyla buluşturan Sümeyye Kesgin; kendine has sanatçı kimliğiyle Beril Ateş ve daha pek çok isim var.

Çeşitli workshoplar, sergiler ve söyleşilerle ziyaretçilerini ağırlayacak olan İCAF, İlüstrasyon Atölyesi, Paper Cutting, Kolaj Atölyesi, Mandala, Marker, Fanzin Atölyesi, Animasyon Atölyesi, Karakter Atölyesi gibi pek çok atölyeye de ev sahipliği yapacak.

- Reklam -

Bu yıl, geçen seneden çok daha zengin bir içerikle, çizginin en iyilerine ev sahipliği yapacak olan festival, çizgilerin dünyası ve sanatla etkileşim içinde olmak için bir araya gelecek tüm ziyaretçilerini, hip-hop müziğin ağırlıkta olduğu bir açılış partisine de yer verecek.

- Reklam -

Üç gün boyunca devam edecek olan festival ile ilgili ayrıntılı bilgiler için buraya, çizgi roman ve graffitiye doymak için de buraya tıklayabilirsiniz!

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

jk rowling forbes

Forbes Dergisi, 2017 Yılının En Çok Kazanan Yazarlarını Duyurdu!

kurk mantolu madonna tiyatro

“Kürk Mantolu Madonna” Bu Sezon Tiyatro Sahnesinde!