in ,

“Yalancılar ve Sevgililer” Rotası Gezi Oluyor

Gülşah Elikbank’ın son romanı Yalancılar ve Sevgililer’de yer alan güzergah, bir gezi şirketi tarafından hayata geçirilmek üzere.

Yalancılar ve Sevgililer rotası
- Reklam -
- Reklam -

Günebakan Üçlemesi ve Uykusuzlar gibi romanlarıyla tanınan Gülşah Elikbank’ın Kırmızı Kedi Yayınevi’nden çıkan son romanı Yalancılar ve Sevgililer’i okuyanların da bileceği üzere, kitapta birkaç şehir arasında gerçekleşen bir seyahat söz konusudur. Yazarın da uzun zamandır aklında olan proje, Pronto Tour isimli bir tur şirketi tarafından okurlara özel olarak hayata geçiriliyor.

Gülşah Elikbank’ın konu hakkındaki duyurusu şöyle:

Transilvanya yolcusu kalmasın :)) Hani size, ’Bir hayalim var,’ demiştim. İşte bu seyahat o hayalin ilk adımı. Pronto Tour, Yalancılar ve Sevgililer romanımın güzergahını harika bir tura dönüştürdü. Tura romanın yazarı olarak ben de eşlik ediyorum, daha ne olsun:))

- Reklam -

İstanbul’dan başlayan yolculuk süresince Bükreş, Braşov ve Sinai gibi yerleri gezme şansına sahip olacak gezginlere aynı zamanda Gülşah Elikbank da eşlik edecek. Bununla da sınırlı kalınmayacak ve yöresel tatlar da tecrübe edilebilecek.

- Reklam -

14 Ağustos’tan 20 Ağustos’a dek sürecek olan gezide yer ayırtmak isteyenler Pronto Tour’un internet sitesini ziyaret edebilirler. Kitabı henüz okumamış olanlar içinse henüz geç olmadığını hatırlatalım.

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

yüzüklerin efendisi tolkien sesi

Yüzüklerin Efendisi’ni Bir de J.R.R. Tolkien’in Sesinden Dinleyin

Sessizliğin Müziği - Haftanın Kitabı

Haftanın Kitabı #46 – Sessizliğin Müziği