in

Fırtınaışığı Arşivi 3’ün İlk Bölümlerini Okumak Bedava

Brandon Sanderson’ın merakla beklenen yeni kitabı Oathbringer’ın ilk 300 sayfası internette bedava yayımlanacak.

Fırtınaışığı Arşivi 3 - oathbringer
- Reklam -
- Reklam -

Üretkenliği ve parmak ısırtan hayal gücüyle son yılların en sevilen fantastik edebiyat yazarlarından Brandon Sanderson, Fırtınaışığı Arşivi serisinin üçüncü kitabı Oathbringer ile ilgili müthiş bir haberle karşımızda! Kitabın yayımcısı Tor Books ve Sanderson heyecan verici bir iş birliğine giderek üçüncü cildin ilk 300 sayfasını internetten bölüm bölüm, ücretsiz olarak paylaşma kararı aldı. Üstelik çok yakın bir tarihten, önümüzdeki salıdan (22 Ağustos) itibaren!

Tor.com’da yapılan açıklamaya göre okuma parçaları 22 Ağustos Salı günü “To Weep” adlı giriş bölümüyle başlayacak, ardından sonraki salı, yani 29 Ağustos’ta yeni bölüm gelecek. Ve her hafta bu şekilde ilerleyerek kitabın ilk 32 bölümünü bizimle ücretsiz olarak paylaşacaklar. 32 bölüm! Brandon Sanderson’ın dediğine göre ilk 300 sayfa…

Peki bu ne demek oluyor? 32 bölüm üçüncü kitabın yüzde kaçlık bir kısmını oluşturuyor? Oathbringer yine 1000 küsur sayfalık bir roman olarak karşımıza çıkacak anlayacağınız. Kaldı ki Sanderson da kitabın ilk taslağını bitirdiğinde 461,223 kelimeden oluştuğunu açıklamıştı hatırlarsanız.

- Reklam -

Eğer İngilizcenize güveniyor ve üçüncü kitabı okumak için siz de bizim gibi delicesine sabırsızlanıyorsanız Tor.com’da yayınlanacak okuma parçalarını bu adresten takip edebilirsiniz.

- Reklam -

Oathbringer yurt dışında 14 Kasım 2017 tarihinde satışa çıkacak.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tirpanli adam ust

Diskdünya’nın On Birinci Cildi “Tırpanlı Adam” Raflarda

the fifth season ust

N.K. Jemisin’in Ödüllü Bilimkurgusu Dizi Oluyor