in

George Martin ile Tanışmak İstiyorsanız Size Kötü Bir Haberimiz Var

Yılın son etkinliğine katılan usta yazar George Martin, bunun kendisiyle tanışmak ve imza almak için son fırsat olduğunu söyledi. Tabii bir süreliğine.

George R. R. Martin signing
- Reklam -
- Reklam -

Özellikle fantastik edebiyat piyasasında, serisini tamamlamadığı için en çok eleştirilen isimlerden birisi kuşkusuz ki George R.R. Martin (Patrick Rothfuss da hızla o yolda ilerliyor). Sürekli etkinliklere katıldığı için kitabı ve haliyle seriyi tamamlayamadığını düşünen hayranlar, bunları kullanarak sürekli yazarı eleştiriyorlar.

Şu sıralar Meksika’daki Guadalajara Uluslararası Kitap Fuarı‘nda boy gösteren Martin, bu etkinlikten sonra kitabını tamamlayana kadar başka etkinliklere pek katılmayacağını söylüyor. Hayır hiç katılmayacağını değil, pek katılmayacağını söylüyor. Dolayısıyla yazarla tanışmak veya ondan imza almak istiyorsanız, bir an önce Meksika’ya gitmeliymişsiniz.

Blogundan yaptığı açıklamayla durumu değerlendiren Martin, şunları söylemiş:
Bu, 2016 için planlanmış son etkinliğim. 2017 takvimim ise son derece kısıtlı ve ben “Winds”i tamamlayana kadar da öyle olacak. Yani benimle tanışmak veya bana kitap imzalatmak istiyorsanız bu birkaç aylığına sizin son şansınız.
Tam emin olmamakla birlikte, kendisinin geçen yılın bu zamanlarında da benzer bir açıklama yaptığını hatırlıyor gibiyim. Winter is Coming adlı internet sitesinin Twitter hesabında yayınlanan görsel ise, sıradaki kitabın 2017 yılında yayımlanacağına dair bir tahmin sunuyor, ama tablo göz önüne alınırsa sonraki kitap için de 2023 yılını beklemeliyiz.

- Reklam -

Siz ne dersiniz, sizce George Martin etkinliklere katılmamak için kendini tutup kitabını bir an önce bitirebilecek mi?

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

scalped ust

Scalped Serisinin Yeni Cildi Piyasaya Çıktı

resurrection man ust

Suicide Squad’ın Konuğu Resurrection Man’i Tanıyalım