in , ,

Kayıp Meşe’nin Yapımcılarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Son zamanların en güzel işlerden biri olan Kayıp Meşe hakkında Düş Diyarı Meddahları ile sohbet etmek isteyenler bu cumartesi ve pazar günü gerçekleşecek Metucon’u kaçırmasın!

düş diyarı meddahları
- Reklam -
- Reklam -

Yoğun balık kokusu ile Lovecraft başta olmak üzere sevdiğimiz ve bizlere tanıdık gelen bir çok hikayeden esinlenilmiş Kayıp Meşe radyo tiyatrosunun sonuna geliyoruz. Geçtiğimiz cumartesi yayınlanan Boş Mezarlar adlı bölümün ardından perşembe veya cuma günü yayınlanacak 9,5. bölüm ve sonraki hafta gelecek 10. bölüm ile heyecanlı hikayemiz bitmiş olacak. Ancak yapım ekibinden Umut Çomak ile yapmış olduğumuz ropörtajı hatırlarsanız ikinci sezonu yapmak gibi düşünceleri olduğunu dile getirmişti.

Aynı şekilde işler yapmak isteyenleri gaza getirmek istercesine konuşup hevesiniz, arzunuz olduğunda tüm aksaklıklara rağmen ne kadar kolay olduğunu gösteren Umut Çomak‘ın bir çok insanın aklına girdiğini umuyoruz. Eh, hala aklınızda bir soru işareti varsa tasınızı tarağınızı toplayıp bu hafta sonu gerçekleşecek METUCON‘a gelin. Çünkü Kayıp Meşe projesinin mimarı Düş Diyarı Meddahları hafta sonu orada sizleri bekliyor olacak.

Kendilerinin oldukça yaratıcı bir ekip olduğunu söylememiz gerek. Sadece Kayıp Meşe hakkında değil, yaptıkları ve yapacakları diğer projeler hakkında konuşmak için de sizleri bekliyorlar. Bu yüzden onları gördüğünüzde es geçmemeye dikkat edin!

- Reklam -
- Reklam -

Bu arada hala “Kayıp Meşe de ne?” diyorsanız sizi ilk bölümü dinlemek için şöyle alalım:

YouTube video

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

china mieville sehir ve sehir

China Miéville’in “Şehir ve Şehir” Kitabı Dizi Oluyor

amerikan tanrilari ithaki

Amerikan Tanrıları Yeni Kapağıyla Tekrar Raflarda!