in

Milla Jovovich, Yeni Hellboy Filminin Kadrosunda

Başarılı aktris Milla Jovovich, “Hellboy: Rise of the Blood Queen” filminin baş kötüsü oldu.

Milla Jovovich, Yeni Hellboy Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Beşinci Element ve Resident Evil filmleriyle tanıdığımız, oyunculuğu kadar çarpıcı güzelliğiyle de adından sıkça söz ettiren Sırp-Rus asıllı Milla Jovovich, yeni çekilen Hellboy filminin kadrosuna katıldı. Deadline‘da yer alan habere göre ünlü oyuncu Hellboy’un baş düşmanlarından biri olan Kan Kraliçesi‘ni (Blood Queen) canlandıracak.

Kan Kraliçesi, Mike Mignola imzalı çizgi romanlarda kızıl derili, cehennem kaçkını anti-kahramanımızın çarpıştığı en büyük düşmanlardan biri olarak geçer. Kendisi Kral Arthur zamanından beri yaşayan, büyü yapabilen, yüz küsur yaşlarındaki güçlü bir varlıktır. Ki bu da genellikle esas kız rolünde izlemeye alıştığımız Jovovich’in ilk kez kötülerin tarafında yer alacağı anlamına geliyor. Dahası, filmin baş kötüsü olacak. Nasıl bir performans sergileyeceğini görmek ilginç olacak doğrusu.

Hatırlayacağınız gibi geçen hafta Ian McShane‘in Profesör Broom’u canlandıracağını duyurmuştu film ekibi bizlere. Ondan önce de Hellboy‘u David Harbour’un oynayacağı açıklanmıştı. Ron Pearlman ve Guillermo del Toro’nun kadroda olmaması bizi hâlâ üzse de bu ekibin ellerinden neler çıkacağını merak etmeden duramıyor insan.

- Reklam -
- Reklam -

Filmin vizyon tarihi ise henüz belirsiz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ates kralicesi ust

Kuzgunun Gölgesi Serisi’nin Üçüncü Kitabı Yolda

yumurta ve kasik ust

Yepyeni Bir Rus Fantastiği: Yumurta ve Kaşık