in

11. altkitap Öykü Ödülü Başlıyor

altKitap 2018 Öykü Ödülü’nün katılım süreci başladı.

altkitap 2018
- Reklam -
- Reklam -

2000 yılında yayın hayatına başlayan ve o zamandan beri internet üzerinden ücretsiz e-kitaplar yayınlayan altKitap‘ın her sene düzenlediği  geleneksel öykü yarışmasının 2018 ayağı için katılım süreci başladı.

Bugüne dek Adnan Kurt, Cem Uçan, Faruk Ulay, Onur Yıldırım, Murat Gülsoy, Sercan Şengün ve Yekta Kopan gibi değerli isimlerin katkılarıyla gitgide büyüyen gelen altKitap’ın düzenlediği yarışmaya katılım şartları şöyle:

11. altkitap Öykü Ödülü Katılım Şartları

  1. Katılım herkese açıktır. Konu sınırlaması yoktur.
  2. Sadece öykü başvuruları kabul edilmektedir. Roman, deneme, şiir, vb. türlerde yapılan başvurular değerlendirme dışı bırakılacaktır.
  3. altKitap 2018 Öykü Ödülü’ne bir öykü ile başvurulur. Bir kişi, birden fazla öykü ile başvuruda bulunamaz.
  4. Öykü en fazla 2.018 sözcükten oluşmalıdır. Bu sınırlamaya uymayan öyküler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
  5. Daha önce basılı veya sanal herhangi bir ortamda yayımlanmış ve/veya ödül almış öyküler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  6. Öykülerin bir yazı programı belgesine kaydedilmiş olarak (.doc, .docx veya .rtf), linkte yer alan başvuru formuna ekleyerek gönderilmeleri gerekmektedir.
  7. Başvuru formu dışında, e-posta olarak gönderilmiş öyküler kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.
  8. altKitap 2018 Öykü Ödülü’ne katılan öyküler seçici kurula yazar kimlikleri gizli olarak sunulmaktadır. Bu nedenle öykünün yer aldığı dosyada yazarın kimliğine dair bir bilginin yer almamasına dikkat edilmelidir.
  9. Başvurular sadece linkten ulaşılan form aracılığıyla yapılmalıdır.

Dereceye giren ve yayınlanmaya değer görülen hikâyeleri e-kitap olarak yayınlayacak olan altKitap, son teslim tarihi olarak 1 Mart 2018 gece yarısını gösterirken, sonuçları 1 Mayıs 2018 tarihinden sonra altkitap’ın internet sayfasında açıklanacak.

- Reklam -

Başvurunuzu ve yarışmayı daha önce kazanan öykülere ve onlardan oluşturulan öykü seçkilerine sitesinden ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Mustafa Küçükvar

98 yılından beri dünyalı olan ben, şu anda bir sosyolog adayıyım. Hayatın getirdiği afakanlardan kitaplardaki ejderhalara binip kaçmayı daha uygun gördüm. Daha genç olmama rağmen kendimi bazen Gandalf kadar yaşlı hissettiğim oluyor.
Sıkı bir film ve dizi takipçisi olarak herhalde Into the Wild'daki Chris gibi yaşayacak olsam yanımda erzaktan çok dizi bölümü olurdu.
Fantastik bir evrende hancı olma hayalimi gerçekleştirmek peşindeyim. Bir gün yolunuz kara ormana düşerse orda sıcak ve küçük bir han görürseniz mutlaka uğrayın. Belki oturup bir iki kelam ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

isaac asimov internet makale

Isaac Asimov’un İnterneti ve Daha Pek Çok İcadı Öngördüğü Makale

bilimkurgu oyku seckisi 2018

Bilimkurgu Öykü Seçkisi 2018 Yayında