in

altKitap 2017 Öykü Ödülü Başlıyor!

altKitap 2017 Öykü Ödülü’nün katılım süreci başladı!

altkitap2017
- Reklam -
- Reklam -

2000 yılından beri internet üzerinden ücretsiz olarak elektronik kitap yayınlayan altKitap‘ın her sene yaptığı öykü yarışmasının, 2017 ayağı için katılım süreci başladı.

Murat Gülsoy, Yekta Kopan, Adnan Kurt, Cem Uçan, Faruk Ulay, Sercan Şengün ve Onur Yıldırım gibi isimlerin katkılarıyla bugünlere gelen altKitap‘ın yarışmaya katılım koşulları şöyle:

altKitap 2017 Öykü Ödülü Katılım Koşulları

1. Katılım herkese açıktır. Konu sınırlaması yoktur.

- Reklam -

2. Sadece öykü başvuruları kabul edilmektedir. Roman, deneme, şiir, vb. türlerde yapılan başvurular değerlendirme dışı bırakılacaktır.

3. altKitap 2017 Öykü Ödülü’ne bir öykü ile başvurulur. Bir kişi birden fazla öykü ile başvuruda bulunamaz.

4. Öykü en fazla 2.017 sözcükten oluşmalıdır. Bu sınırlamaya uymayan öyküler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

5. Daha önce basılı veya sanal herhangi bir ortamda yayımlanmış ve/veya ödül almış öyküler kabul edilmeyecektir.

6. Başvuruda bulunmak isteyenlerin öykülerini bir yazı programı dosyası (word, 12 punto, Arial) olarak elektronik yolla ulaştırmaları gerekmektedir (e-posta içeriğine kopyalanmış öyküler kesinlikle kabul edilmeyecektir).

7. Ad, soyad ve kullanımda olan bir e-posta adresi bilgilerini başvuru e-postası içinde belirtilmelidir. Bu bilgileri bildirmeyen katılımcıların öyküleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

8. altKitap 2017 Öykü Ödülü’ne katılan öyküler seçici kurula yazar kimlikleri gizli olarak sunulmaktadır. Bu nedenle öykünün yer aldığı dosyada yazarın kimliğine dair bir bilginin yer almamasına dikkat edilmelidir.

9. Başvurular [email protected] adresine yapılacaktır.

- Reklam -

Dereceye giren ve yayınlanmaya değer görülen hikâyeleri e-kitap olarak yayınlayacak olan altKitap, son teslim tarihi olarak 1 Mart 2017 gece yarısını gösterdi. Ödül töreni ise 15 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kiltablet fanzin 2 ust

“Kiltablet Fanzin” İkinci Sayısıyla Raflarda

221-b sherlock

221B Polisiye Dergi’nin Yeni Sayısında Sherlock Var!