in

Sihir Bakanı Cornelius Fudge Rolüyle Tanıdığımız Robert Hardy Hayatını Kaybetti

Harry Potter filmlerindeki Sihir Bakanı Cornelius Fudge rolüyle tanıdığımız, İngiliz aktör Robert Hardy, 91 yaşında hayatını kaybetti.

Robert Hardy
- Reklam -
- Reklam -

İlk defa Harry Potter ve Sırlar Odası‘nda karşımıza çıkan ve Bakan Fudge rolüyle Zümrüdüanka Yoldaşlığı dahil 4 Potter filminde bu büyülü dünyanın bir parçası olmuş ve artık tanıdığımız birisi haline dönüşmüş olan ünlü aktör Robert Hardy, bugün yaşamını yitirdi.

Harry Potter dışında sayısız film ve televizyon dizisinde oynayan İngiliz aktör Hardy’nin, en bilinen işlerinden biri ise 7 sezon devam eden All Creatures Great and Small‘du. 70 yılı aşkın oyunculuk kariyerine sayısız harika iş sıkıştıran Hardy’nin eksikliğini daima hissedeceğiz.

Huzur içinde yat Hardy, #LUMOS!

- Reklam -

Robert Hardy 2

- Reklam -

Not: Bu haber ilk olarak Fantastik Canavarlar sitemizde yayımlanmıştır.

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kucuk seylerin tanrisi ust

Küçük Şeylerin Tanrısı: Ürpermiş Tenlerin ve Apansız Gülümseyişlerin İlahı

cibola yaniyor ust

Enginlik Serisi’nin Dördüncü Kitabı Ufukta Göründü