in

Carrie Fisher Aramızdan Ayrıldı

Star Wars serisindeki Prenses Leia rolüyle akıllara kazınan ünlü aktris, 60 yaşında hayatını kaybetti.

carrie fisher ust
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı ünlü aktris, senarist ve yazar Carrie Fisher, geçtiğimiz hafta geçirdiği şiddetli kalp krizinin ardından bugün hayatını kaybetti. En son durumunun iyiye gittiğini duyup sevinen hayranlarınıysa büyük üzüntüye boğdu.

İlk kez 15 yaşında, annesiyle birlikte bir Broadway müzikalinde sahneye çıkan Fisher, henüz ikinci filminde büyük bir üne ve şöhrete kavuştu. Hem de ilk defa başrol oynamasına rağmen. O film Star Wars’tu elbette… Serinin ikinci ve üçüncü filmlerinde de Prenses Leia rolüyle karşımıza çıkan ünlü oyuncuyu en son Force Awakens’ta izleme şansı bulmuştuk. Kendisini Star Wars VIII’de görme hayallerimizse ne yazık ki olabilecek en üzücü şekilde suya düştü.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra yazarlık ve senaristlik de yapan ünlü sanatçı Son Kahraman (Last Action Hero), Evlilik Öpücüğü (The Wedding Singer) ve Yırtık Rahibe (Sister Act) gibi filmlerin senaryolarına da el atmıştı.

- Reklam -
- Reklam -

1956 doğumlu aktris 60 yaşında, geçirdiği kalp krizinin altından yoğun bakım altına alındığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Sevenlerine baş sağlığı diliyor, bize bıraktığı harika eserler için kendisine teşekkür ediyoruz. Toprağın bol olsun galaksinin biricik prensesi.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fox fox dedi ki:

    Yıllar öncenin haberleri neden tekrar paylaşılıyor ?

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Portaldaki teknik bir güncelleme sonrası bazı konuların otomatik olarak foruma yansıdığını öğrendik. Konuların giderek aşağıya kaymasını ummaktan başka bir şey yapamıyoruz şu an. :slight_smile: @Son.of.Yona

  3. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Ölüm haberlerinin öne çıkmış olması bir hayli garipti. :smiley:

  4. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Sistemin azizliği. :joy: Mesaj mı vermek istiyor acaba?

  5. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Çok olası. :grin: :grin:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yılmaz Güney Kitapları İthakide

Yılmaz Güney Kitapları, İthaki Yayınları Etiketiyle Raflarda Olacak!

spawn 1 ust

Spawn, Yeniden!