in

Deadpool’un Yönetmeninden Neuromancer Filmi Geliyor!

William Gibson’ın efsane eseri Neuromancer sonunda Tim Miller yönetmenliğiyle sinemayla buluşuyor!

tim miller neuromancer
- Reklam -

Tim Miller‘ın Deadpool filminin yapımından çıkarılmasından beri Fox çalışanları stüdyonun kendisine ve onun yapım ekibine yaraşır bir film bulmak için çabaladığını söylüyorlardı. Artık o filmi bulmuş gibiler. William Gibson‘ın bir siberpunk klasiği olan NeuromancerSimon Kinberg yapımcılığı ve Tim Miller yönetmenliğiyle bizlerle olacak!

Stüdyo yakın zamanda bu klasik kitabı film senaryosuna çevirmek için bir senarist atayacak. Bu zor olmasa gerek çünkü Neuromancer geçmişten günümüze çoğu yapımcının ilgisini çekiyordu. Önlerinde fazlaca seçenek olacağını düşünmek yanlış olmaz.

Kitabın konusu kısaca şöyle:

- Reklam -

Döneminin en iyi konsol kovboylarından biri olan Case bir gün iş vereninden bir şey çalmaya kalkışır. Sonucunda bir daha cyberspace girişi yapamaması için sinir sistemini bozarlar. Hayatında en sevdiği şeyi yapamaz halde kendini ölüme sürüklemeye çalışan Case bir gün Molly adlı kişiyle tanışır. Asker edasıyla dolaşan bu kız Albay adlı birinin cyberspace kovboyu aradığını söyler. Albay, Case’in sinir sistemini tedavi edecektir. 

- Reklam -

Bu Miller‘ın Fox stüdyoları için çektiği ikinci film. Kendisinin önceliği şu anda James Cameron ve ekibiyle birlikte Terminatör ismini yeniden canlandırmak. Terminatör filminin önümüzdeki ilkbaharda çekilmeye başlanması bekleniyor. Şimdilik senaristlerle oturmuş, Cameron‘ın 1984’de bizlerle buluşturduğu Skynet serisini nerelere götüreceklerini tartışıyorlar.

Neuromancer filmi için uzun bir süre bekleyeceğiz gibi görünüyor. Yeni bir haber duyar duymaz sizlerle olacağız!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

yumurta ve kasik ust

Yepyeni Bir Rus Fantastiği: Yumurta ve Kaşık

oykuler ust

Fantastik Bir Derleme Geliyor Bu Yana: Öyküler