in

Joker ve Harley Quinn’e Özel Bir Film Geliyor

Warner Bros.’ta haberlerin arkası kesilmiyor. Bu sefer de Margot Robbie ve Jared Leto ikilisine odaklanan bir film açıklandı.

Joker ve Harley Quinn film
- Reklam -
- Reklam -

Çok değil, daha birkaç gün önce Warner Bros.’un bağımsız işleri baz alan yeni bir sinematik evren kuracağını ve ilk olarak Joker’in köken hikayesini anlatan bir film çekeceğini öğrenmiştik. Ancak biz daha bu sürpriz haberi sindiremeden bir yenisi geldi.

The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Jared Leto ile Margot Robbie’nin bir kez daha Mr. J ve Dr. Quinzel’ı tekrar oynayacakları bir Joker ve Harley Quinn filmi gelecek. İlk kez Suicide Squad’ta bu rollerle karşımıza çıkan ikili birçok izleyici tarafından çok sevilmişti.

Haberde yer alan bilgilere göre film Suicide Squad’ın devamı olarak planlanmış. Yapımın hem yönetmenliği hem de yazarlığı için Glenn Ficarra ve John Requa (Crazy, Stupid, Love; This is Us) ile görüşmeler yapılıyor.

- Reklam -

Bu haber açıklandıktan kısa bir süre sonra Deadline, bu projenin aslında ilk başta Gotham City Sirens olarak planlandığını, ancak Suicide Squad’ın da yönetmenliğini yapan David Ayer’ın ayrılmasıyla birlikte filmin başka bir şekilde yeniden tasarlandığı açıklamıştı. Fakat DC Comics daha sonra bu dedikoduları yalanladı ve Harley Quinn, Catwoman ve Poison Ivy’nin maceralarını konu alması planlanan Gotham City Sirens’ın hâlâ gündemlerinde olduğunu belirtti.

- Reklam -

Bakalım suçla iç içe yaşayan âşıkların anlatıldığı Joker ve Harley filmi, Bonnie ile Clyde ve Natural Born Killers gibi yapımların tadını verebilecek mi?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

yarinin dunyasindan once ust

“Yarının Dünyasından Önce” Artık Türkçe

ates gibi buz ust

Ateş Gibi Buz Raflarda