in

Joss Whedon “Black Widow” Filmi Çekmek İstiyor

Avengers filmlerinin yönetmeni Joss Whedon, Black Widow için bir film çekmeye epey sıcak baktığını açıkladı.

Joss Whedon - Black Widow Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Bu sene iyi fragman yapan Comic-Con‘da IGN‘e konuşan Joss Whedon, Black Widow filmi çekmeye ne kadar sıcak baktığını ve eğer bu filmi çekerse ne kadar eğleneceğini anlattı. Marvel (ve de Scarlett Johansson) hayranlarının uzun “Keşke çekilse de seyretsek.” dediği filme dair henüz resmi bir açıklama olmasa da, Marvel Studios yöneticisi Kevin Feige, bunun ancak üçüncü etaptan (Phase 3) sonra mümkün olacağına dair sinyaller vermişti.

Whedon, Black Widow filmiyle ilgili şunları söylüyor:

“Eğer birisi bana, ‘Black Widow filmi çekmek ister misin?’ diye sorarsa, ‘E herhalde yani.’ derdim. Bunun iki sebebi var: Black Widow ilginç ve ayakları yere basan bir karakter ve Thor ya da The Vision filmlerindeki gibi bir aksiyona ihtiyacı yok. Süper kahraman filmlerinin çetin yoluna girdiğinizde, Russo kardeşlerin [Captain America filmlerinin yönetmenleri] yaptığı gibi güzel bir iş çıkartmak çok zor. Ama Black Widow söz konusu olunca, sanki bir John LeCarré romanıymışçasına güzel bir casusluk macerası yazılabilir. Ayrıca, Scarlett Johansson bir harika. Sıkı çalışıyor, gerçi bu çalışmanın çoğu beni gülmekten çatlatmak için ama olsun. Yani, bu filmi çekmek aşırı keyifli olabilirdi.”

- Reklam -

Yönetmenin söylediklerinin bir kısmı geyik olsa da, bu filmi çekmeyi ne kadar istediğini de saklayamamış. Avengers: Age of Ultron filmi çekilirken Marvel ve yönetmen arasında anlaşmazlıklar yaşandığına yönelik haberler düşünülürse, Joss Whedon’u başka bir Marvel filminin yönetmen koltuğunda görebilir miyiz, zaman gösterecek.

- Reklam -

Ancak Avengers ekibinden kendi filmi olmayan sadece Hawkeye ve Black Widow‘un kaldığı düşünülürse, gelecekte bu iki karakterin de kendi filmleri olacağını düşünmek yersiz olmaz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

dunyali dergi

Dünyalı Dergi Yayın Hayatına Veda Etti

deadpool intihar krallari ust

Deadpool: İntihar Kralları