in

Justice League Dark’ın Yönetmeni Belli Oldu

Yeni ismi Dark Universe olan filmin yönetmenlik koltuğunda Edge of Tomorrow (Yarının Sınırında) filmiyle tanıdığımız Doug Liman oturacak.

Justice League Dark
- Reklam -
- Reklam -

İlk olarak 2012 yılında Guillermo del Toro’nun bir Justice League Dark uyarlaması üzerinde çalıştığını duymuştuk. Ancak yıllar geçtikçe pek bir ilerleme sağlanamadı ve del Toro 2015’te projeden ayrıldı. Ama proje tamamen rafa kalkmadı. Hollywood’un en ünlü yapımcılarından Scott Rudin’in el atmasıyla yeniden canlandırılan çizgi roman uyarlamasının şimdi bir de yönetmeni var.

Michael Gilio’nun senaristliğini, Doug Liman’ın yönetmenliğini yapacağı filmin ismi ise Dark Universe (Karanlık Evren) olacak. Aslında Liman’ın, başrolünde Channing Tatum’un oynayacağı Gambit’i yönetmesi bekleniyordu. Ama Fox ile karşılıklı anlaşarak projeden ayrılan Liman zaman kaybetmeden Warner Brothers ile el sıkıştı. Böylece Gambit de yeniden yönetmensiz kaldı. Çekimlerine önümüzdeki ocakta başlanacağı söylenen Gambit’in vizyon tarihi de bu son gelişmeyle beraber ertelenebilir.

Dark Universe hakkında bildiğimiz çok fazla şey yok. Filmin hikayesi hala belirsiz olsa da John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna ve İblis Etrigan karakterlerini içereceği tahmin ediliyor. Batman v Superman: Dawn of Justice ve Suicide Squad’tan sonra çok da fazla heyecanlanmak istemiyorum ama umarım WB en azından geçmişteki hatalarından ders alıyordur.

- Reklam -
- Reklam -

Projeleri arasında Edge of Tomorrow’un devamı ve Patrick Ness’in kaleme aldığı Kaos Yürüyüşü serisinin uyarlaması da bulunan Doug Liman’ın yoğunluğunu düşünürsek Dark Universe’in yakın zamanda sinemalara gelmesi olası görünmüyor.

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Drizzt 4 5

Unutulmuş Diyarlar’a “Drizzt Efsanesi” ile Geri Dönüyoruz!

Agatha Christie Nil’de Ölüm

Bir Agatha Christie Öyküsü Daha Beyazperdeye Uyarlanıyor