in

Live-Action Bir Dedektif Pikachu Filmi Geliyor!

Pokémon Go oyunu çıkıp, sokaklara hükmetmeye başlayalı daha bir ay bile olmamışken, yeniden gün yüzü gören Pokémon evreni yeni projelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Legendary Pictures, Pokemon’un film haklarını kazanmasının ardından, Pokémon Company ile ortaklık kurarak live-action bir Dedektif Pikachu filmi için kolları sıvadı.

Dedektif Pikachu Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Legendery Entertainment Dedektif Pikachu filminin konusunu ya da karakterlerle  ilgili detaylarını şimdilik gizli tutsa da, filmin yapımının 2017’de başlaması için projenin hızlandırıldığını duyurdu.

Filme konu olacak Dedektif Pikachu ise Japonya’da bu yılın başlarında çıkan bir oyun vasıtasıyla tanıtılan, normal bir Pokémon olsa da insanlarla iletişime geçebilme yeteneğine sahip yeni bir karakter. Oyunda Tim adında bir çocukla ortaklık kuran Dedektif Pikachu, suçluların azılı düşmanı ve cep boy bir Sherlock Holmes olmanın yanı sıra Tim’in kayıp babasının ardındaki sır perdesini de aralamaya çalışıyor. Ayrıca bizden duymuş olmayın ama Dedektif Pikachu çapkınlığıyla ve kadınlarla flört yetenekleriyle çocukluğumuzun masum Pikachu’suna hiç mi hiç benzemiyormuş.

Filmin Japonya dışındaki ülkelere dağıtımı Universal Pictures aracılığıyla yapılacak. Japonya’da ise bu görevi Toho Pictures üstleniyor. Ayrıca doğrulanmamış olsa da Hollywood Reporter, Netflix’in de film haklarını satın almakla ilgilendiğini öne sürdü.

- Reklam -

Şimdilik konusu sır gibi saklanan filme konu olan oyunun tanıtım videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -
YouTube video

Kaynak: The Hollywood Reporter

Beyza Taşdelen

1996 yılının Ekim ayında İstanbul’da doğdum. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde başladığım eğitim hayatımı Galatasaray üniversitesi Karşılaştırmalı Dilbilim bölümünde sürdürmekteyim. Fantastikle Harry Potter sayesinde tanışıp, okuma sevgisi kazanmış çocuklardanım. Aktif olarak Kayıp Rıhtım’da yer almaya ve irili ufaklı yazılar yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ancillary sword

Çevirmenin Çemberi: Kudret

kr oneriyor gelecekbilim kongresi

Haftanın Kitabı #48 – Gelecekbilim Kongresi