in

Samuel L. Jackson: “Mace Windu Ölmedi!”

Yıldız Savaşları serisinin en çok sevilen karakterlerinden Jedi üstadı Mace Windu hala yaşıyor olabilir!

Mace Windu
- Reklam -
- Reklam -

Mor renkli eşsiz ışın kılıcıyla Yıldız Savaşları hayranlarının gönüllerinde taht kurmuş Mace Windu, karakteri canlandıran usta aktör Samuel L. Jackson’a göre hala yaşıyor. Twitter üzerinden hayranlarının sorularına yanıt veren ünlü aktör, Mace Windu gibi mükemmel bir karakteri öldürme fikrinin kime ait olduğu yönündeki bir soruya şöyle yanıt verdi:
Birçok Yıldız Savaşları filminde olduğu gibi Mace Windu’yu öldürme fikri de yine George Lucas’a aitti! Bana işi bu noktaya getiren diğer filmlerdeki tüm önemli karakterleri öldürdüğünü ve Episode III’te ölmesi bir anlam ifade edecek tek karakterin benimki olduğunu söyledi. Vazgeçirmeye çalıştım, sadece biraz yaralansam falan olmaz mı dedim… Yine de bana göre ben ölmedim! Jedi’lar gerçekten yüksek yerlerden düşseler de hayatta kalabilirler!
Geçtiğimiz çarşamba günü Entertainment Weekly radyosuna konuk olan ünlü oyuncu bu teorisini Yıldız Savaşları’nın yaratıcılarıyla paylaşıp paylaşmadığını ve eğer paylaştıysa tepkilerinin ne yönde olduğu üzerine gelen soruları da şöyle cevapladı:
Sadece George [Lucas] ile paylaştım. Ancak, George artık bu konuyla pek ilgilenmiyor. Bana “Tamam, bana uyar. Hala hayatta olabilirsin,” dedi.
Samuel L. Jackson’ın söylediklerine bakılır ise Yıldız Savaşları evreninin yaratıcısı George Lucas, Mace Windu’nun hayatta kalıp kalmadığını pek umursamıyormuş gibi gözüküyor. Yine de Mace Windu’nun hikâyeye yeniden dâhil olacağı bir filmi izleme fikri bile serinin birçok takipçisini fazlasıyla heyecanlandırmaya yetiyor. Bakalım gelecek bizlere daha neler gösterecek!

- Reklam -

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ninja kaplumbagalar surekli degisim

Ninja Kaplumbağalar Cilt 1: Sürekli Değişim Raflarda

Agatha Christie - Listerdale'in Gizemi

Agatha Christie’den “Listerdale’in Gizemi” Raflardaki Yerini Aldı