in

Star Wars: The Last Jedi’ın İlk Yorumları Çok Olumlu

Star Wars: The Last Jedi yorumları paylaşılmaya başladı. Yeni Yıldız Savaşları dünya prömiyerinden gelen ilk eleştiriler bir hayli ümit vadediyor.

star wars last jedi yorum
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: The Last Jedi yorumları sosyal medyada yer almaya başladı.

Rian Johnson’ın yönettiği ve uzun zamandır merakla beklenen Star Wars VIII: The Last Jedi geçtiğimiz akşam kapalı kapılar ardında prömiyerini gerçekleştirdi. Son dönemlerde artık bir standart olduğu üzere, filmi izleme şansı bulan eleştirmenler ve diğer şanslı kişiler de ilk izlenimlerini Twitter’da takipçileriyle paylaştı. Ve görünen o ki hepsi de The Last Jedi’dan son derece memnun kalmış.

Ortak kanı The Last Jedi’ın The Empire Strikes Back’tan beri çekilmiş en iyi Star Wars filmi olduğu yönünde gibi görünüyor. Hatta bazı sahnelerin kendilerini hiç beklemedikleri şekilde şaşırttığını söyleyenler bile var. İşte sürprizbozan (spoiler) içermeyen o yorumlardan bazıları sizlerle!

- Reklam -

Star Wars: The Last Jedi Yorumları

“The Last Jedi inanılmaz derecede tatmin edici. Mark Hamill’in en iyi Luke Skywalker performansı olduğuna şüphe yok.”

“Star Wars: The Last Jedi’da her şey var. Çarpıcı, komik, duygusal, heyecan verici. Ağzınızı bir karış açık bıraktıracak anlarla dolu. Çok ama çok sevdim. Hâlâ titriyorum.”

“The Last Jedi kesinlikle harika; sürükleyici, dokunaklı, komik. Görkemli sahnelerle sıkı savaşlarla dolu. Bir başlıyor pir başlıyor. The Empire Strikes Back filminden beri çekilmiş en iyi Star Wars filmi.”

“The Last Jedi’yı izledim. Açık ara farkla orijinal üçlemeden, hatta belki de The Empire Strikes Back’ten beri çekilmiş en iyi Star Wars filmi.”

- Reklam -

“Çocuklar. Rian Johnson en destansı, duygusal anlamda en güçlü Star Wars filmini çekmiş. Tartışmasız. Spoilerlara karşı çok dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Ne kadar az şey bilirseniz o kadar iyi. Bravo, bravo, bravo.”

“Star Wars: The Last Jedi çok farklı, heyecan verici ve şaşırtıcı. Bir sürü duygusal an, bir sürü harika sahne var. Spoiler paylaşımlarından uzak durun.”

Star Wars: The Last Jedi yorumları

Star Wars VIII: The Last Jedi, Amerika ve İngiltere gibi ülkelerden iki gün önce, 13 Aralık’ta vizyonumuza girecek. O nedenle spoiler yeme imkânımız bu sefer biraz daha düşük. Ama siz yine de bugünden itibaren gözünüzü kulağınızı kapalı tutmaya çalışın. Güç sizinle olsun!

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

the witcher netflix

The Witcher Dizisinin Senaristi Belli Oldu

deniz mesesi ust

George Saunders’ın “Deniz Meşesi” Adlı Öyküsü Dizi Oldu