in

Wreck It Ralph 2 Yolda

Disney’in sevilen animasyonlarından Wreck It Ralph’in devam filmi için çalışmalara başlandı!

wreck it ralph
- Reklam -
- Reklam -

Ülkemizde Oyunbozan Ralph adıyla gösterime giren ve video oyunu karakterlerinin hayatını esprili bir dille beyazperdeye taşıyan Wreck It Ralph çok yakında ikinci filmiyle bizlerle olacak.

Yeni maceramızda etrafı yıkıp dökmekte üstüne olmayan Ralph’in yanı sıra ilk filmde hatalı bir araba yarışı oyunu karakteri olarak karşımıza çıkan Vanellope von Schweetz de yer alacak. Kahramanlarımızın bu seferki hedefiyse internet…

İlk filmin yönetmen ve senaristleri Rich Moore ile Phil Johnston müjdeli haberi geçtiğimiz gün Facebook üzerinden verdiler ve çok heyecanlı olduklarını belirttiler. Moore senaryoyu yazmaya Zootopia’yı çekerken başladığını ve internetle alakalı bu yeni bölüm için çok büyük planları olduğunu duyurdu. Johnston ise şu sözleri ekledi:
İnternet dünyası Ralph ile Vanellope’yi göndermek için harika bir yer. Kapsamı ve ölçüsü çok büyük, ayrıca komedi olasılıkları da sonsuz.
Hatırlayacağınız üzere ilk filmde Bowser, Sonic, Ryu ve Zangief gibi pek çok karakteri görmüş ve oldukça eğlenceli bir film izlemiştik. İkilinin internet dünyasıyla ilgili ne gibi fenomenleri tiye alabileceğini düşünmek bile heyecan verici doğrusu.

- Reklam -

Wreck-It Ralph 2 için belirlenen gösterim tarihi ise 9 Mart 2018.

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

the swarm min

Ender’in Oyunu Serisi’nden Üç Yeni Kitap

Iron Man Siyah Kadın Invincible

Iron Man Artık Siyahi Bir Kadın