in

Yeni Pennywise’tan İlk Görüntü Geldi

Stephen King’in ünlü korku eseri O’dan (It) uyarlanan yeni filmde dehşetengiz palyaçomuz Pennywise’ın nasıl görüneceğini artık biliyoruz!

it pennywise stephen king
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen Cary Fukunaga ile yolları ayrılan ve şimdilerde Andy Muschietti tarafından çekilen yeni O filminin yeni başrol oyuncusu geçtiğimiz haziran ayının başında belli olmuş, Pennywise’ı Bill Skarsgård’ın canlandıracağı kesinleşmişti.

Daha önce bu rol için uygun görülen Will Poulter, kitabın okurları tarafından çabucak benimsendiğinden Skarsgård seçimi pek de olumlu tepkiler doğurmamıştı. Ancak günümüzün makyaj ve sinema teknolojisi bir kez daha nelere kâdir olduğunu fena hâlde kanıtlamış durumda. Yani… şu fotoğrafa bir bakar mısınız?

it pennywise

- Reklam -

Tüyler ürpertici… Entertainment Weekly’de paylaşılan fotoğrafın yanı sıra Skarsgård’ın rolü hakkındaki düşüncelerine de yer verildi:

- Reklam -

“O, çok sıra dışı bir karakter. İnsanlık dışı. Psikopattan da öte, çünkü o bir insan değil. Bir palyaço bile değil. Ben sadece O’nun yarattığı varlıklardan birini canlandırıyorum. Yeni ve orijinal bir şeyler ortaya çıkarmamız önemli.”

İki bölüm hâlinde yayınlanacak filmin ilki 8 Eylül 2017’de vizyona girecek. O zamana dek uçan balonlardan ve kanalizasyonlardan uzak durma alıştırması yapmak için bol bol vaktimiz var kısacası…

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Okumadığınız İçin Teşekkürler

Okumadığınız İçin Teşekkürler: Sana Diyeceklerim Var Kitap Dünyası

the unworhty thor ust

Şimşek Tanrısı Thor Geri Dönüyor