in ,

Yeni “Tolkien” Biyografisinde Başrolü Nicholas Hoult Oynayabilir!

Nicholas Hoult’un, Tolkien’in hayatını anlatacak biyografik yapımda başrolü oynamaya en yakın aday olduğu ortaya çıktı.

jrr tolkien nicholas hoult
- Reklam -
- Reklam -

2013’ten beri gündemde olan ve Yüzüklerin Efendisi Serisi’nin ölümsüz yazarı J.R.R Tolkien’in hayat hikayesini beyazperdeye taşıması planlanan biyografik yapım “Tolkien“de baş rol için düşünülen isim açıklandı. X-Men’de canlandırdığı Beast karakteriyle aşina olduğumuz Nicholas Hoult, yapımın yönetmenliğini yapacak olan Dome Karukoski’nin rol için en uygun gördüğü isim. Ünlü oyuncu hala son imzayı atmış olmasa da bu kararın yakın zamanda kesinleşmesi bekleniyor.

“Tokien”in senaryosunu üstlenecek isimler olan David Gleeson ve Stephen Beresford, yazarın yetim olmanın zorluklarıyla geçirdiği çocukluk dönemi sonrasında edindiği arkadaş grubuna ve grubun yazarın hayatındaki etkilerine odaklanacaklar. Birinci Dünya Savaşı yüzünden birbirinden kopan bu arkadaş topluluğunun içerisinde Tolkien’in gerçek dostluğu, aşkı ve ilhamı keşfedişine tanıklık edeceğiz.

Orta-Dünya’nın ve hepimizi büyüleyen onlarca hikayenin yaratım sürecinin ardındaki tarihsel olaylara ve Tolkien’in hayatına dair pek bilinmeyen noktalara ışık tutacak proje, Fox Searchlight ve Chernin Entertainment ortaklığında yürütülüyor. Oyuncu kadrosu da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlayan “Tolkien”i izlemeyi iple çekiyoruz.

- Reklam -
- Reklam -

Beyza Taşdelen

1996 yılının Ekim ayında İstanbul’da doğdum. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde başladığım eğitim hayatımı Galatasaray üniversitesi Karşılaştırmalı Dilbilim bölümünde sürdürmekteyim. Fantastikle Harry Potter sayesinde tanışıp, okuma sevgisi kazanmış çocuklardanım. Aktif olarak Kayıp Rıhtım’da yer almaya ve irili ufaklı yazılar yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

marvel legacy ust

Marvel Comics, Çizgi Roman Evrenini Sıfırlıyor… Yine!

2017 World Fantasy Award Adayları

2017 World Fantasy Award Adayları Açıklandı