in

Haftanın Kitabı #49 – Tuhaf Şeyler Oluyor

Bu hafta önereceğimiz kitap aynı tabakta size sunulan şaşırtıcı, eğlenceli, ürkütücü ve seksi öyküler barındırıyor.

haftanin kitabi tuhaf seyler oluyor
- Reklam -

Locus, Hugo, Nebula, Bram Stoker, World Fantasy, O. Henry, Shirley Jackson ödülleri sahibi Kelly Link yirmi birinci yüzyılın en önemli yazarlarından.

Kelly Link bir garson kız olabilir. Kız Dedektif öyküsündeki anlatıcının bahsettiği garson kızlardan biri: “Bu dünyada oturuyoruz ve bize getirdikleri yiyecekler bu dünyadan değil, tam anlamıyla değil. Bizim gibi değiller. Büyük bir gizem servis ediyorlar.”

Kelly Link’in öyküleri gerçek birer haz kaynağı. Herkesin duymaktan bıktığı lakin benim de kolay kolay kullanmadığım bir söz bu. Uzun zamandır bir kitaptan bu kadar tahrik olmadım, bu kadar etkilenmedim, ve evet, itiraf ediyorum ki çok ilham aldım. Bu kitabı almak için yürümeyin, koşun! – China Mieville, Perdido Sokağı İstasyonu

- Reklam -
- Reklam -

Yılın en iyi kitabı! Borges, Raymond Chandler ve Buffy, Vampir Avcısı’nın efsunlu bir karışımı.
– Salon.com-

Kelly Link muhtemelen günümüzün en iyi öykücüsü. Kelimeleri, kelimelerin arkasına dizerek yaptığı sahici büyü, hem çok eğlenceli, dokunaklı, şefkatli hem de cesur ve tehlikeli. Benzersizliğiyle, dünya mirası ilan edilmeli ve korumaya alınmalı.
-Neil Gaiman-

Bunlar aynı tabakta size sunulan şaşırtıcı, eğlenceli, ürkütücü ve seksi öyküler. Kelly Link’in sahip olduğu özgün tarz, tuhaflık ve efsun hepsindeki farklı tadı ortaya çıkarıyor. Bir yazardan daha iyisini bekleyemezsiniz. – Karen Joy Fowler, Hepimiz Tamamen Kendimizi Kaybettik

Hayalgücünün akıllara durgunluk veren başyapıtı! Kelly Link’in hiçbir tarza sığmayan eserini sınıflandırmak zorunda olan biçare kütüphanecilere acıyorum.
-Karen Russell, Timsah Park-

Kelly Link daima çok derinden, son derece kişisel ve beklenmedik bir bakış açısından sözünü söylüyor. Her öyküde yeni dünyalar yaratıyor. Kuşağının en etkileyici yazarı olduğunu düşünüyorum.
-Peter Straub-

Kitabın incelemesine ulaşmak için buraya tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

american gods

Amerikan Tanrıları, Gaiman’ın Hayallerindeki Kapağa Kavuştu!

sabitfikir 66

SabitFikir’in Ağustos Teması: Japon Edebiyatında “Korkutma” Sanatı