in , ,

Kenneth Branagh’nın Hercule Poirot’yu Oynadığı Agatha Christie Uyarlaması “A Haunting in Venice”ten Fragman

A Haunting in Venice fragmanı paylaşıldı. Agatha Christie’nin ünlü dedektifi Hercule Poirot, bir kez daha beyaz perdeye konuk olmaya hazırlanıyor.

A Haunting in Venice Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

A Haunting in Venice fragmanı yayınlandı. Kenneth Branagh’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği Agatha Christie uyarlaması ufukta gözüktü.

2017’de vizyona giren Murder on the Orient Express (Doğu Ekspresinde Cinayet) ve geçen yıl izleyicilerle buluşan Death on the Nile’in (Nil’de Ölüm) ardından yeni nesil Hercule Poirot uyarlamalarına bir yenisi ekleniyor. Kenneth Branagh’nın yönetmenliğindeki serinin üçüncü filmi, ilhamını Agatha Christie’nin Türkçeye Elmayı Yılan Isırdı olarak kazandırılan Hallowe’en Party kitabından alıyor.

A Haunting in Venice, Christie’nin bir Cadılar Bayramı partisi sırasında cinayeti çözmekle görevlendirilen dedektifin izini sürüyor. Hikâyede Dedektif Poirot, 13 yaşında bir kızın tek tanığı olduğu cinayeti çözmeye çalışıyor.

- Reklam -

Yeni uyarlama, tıpkı Death on the Nile’de olduğu gibi filmin hikâyesini güncelleyerek bazı değişikliklere imza atıyor.

A Haunting in Venice Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Hallowe’en Party’nin perdeye taşınması, Branagh’nın önceki iki uyarlamasına kıyasla daha cesur bir karar olarak yorumlanıyor. Yönetmenin önceki iki adaptasyonu, Christie’nin en tanınmış iki romanına dayanıyordu. 1969 yılında yayımlanan Poirot romanı Hallowe’en Party ise görece yazarın az bilinen eserleri arasında yer alıyor. Branagh daha önce yaptığı bir açıklamada “bu unutulmuş romandan özel bir şeyler çıkarmak için çabalayacağından” bahsetmişti.

A Haunting in Venice filminin oyuncu kadrosunda Branagah’a eşlik edenler arasında Tina Fey, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly ve Riccardo Scamarico gibi isimler yer alıyor.

A Haunting in Venice - Agatha Christie Uyarlama

- Reklam -

İlk iki filmde olduğu gibi Michael Green bir kez daha senarist koltuğuna geçiyor. Green, Logan filmi ile 2018 yılında Oscar adaylığı almasıyla da adından söz ettirmişti.

Filmin yürütücü yapımcıları arasında Louise Killin ve James Prichard yer alırken yapım ekibinde Judy Hofflund, Ridley Scott, Simon Kinberg ve Mark Gordon görev alıyor.

Disney çatısı altındaki 20th Century Studios’un yapımcılığını üstlendiği A Haunting in Venice filmi 15 Eylül 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

A Haunting in Venice Fragman

Sizin A Haunting in Venice filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, polisiye dünyasından daha sık haberdar olmak istiyorsanız bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Branagh’ın bıyığı çok kötü duruyor.

  2. Avatar for alys alys dedi ki:

    Dali’nin bıyığını tercih ederim. Garip duruyor.

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Haberde anılan ilk iki filmi başarılı bulmuştum, aynı bakış açısıyla yapılmışsa bu filmden de umudum var. Agatha Christie 'nin yapıtlarını, sinemada yeni kuşaklara izletmek ve tanıtmak için güzel bir düşünce bu film serisi. Umarım devam ettirirler, yarıda bırakıp ta benim gibi bu filmleri seven kişileri üzmezler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kraven the Hunter Filmi Geliyor

Sony’den 18+ Marvel Filmi Geliyor: “Kraven the Hunter”ın Başrolünde Aaron Taylor-Johnson Var

Yuval Noah Harari Yapay Zeka

Sapiens’in Yazarı Yuval Noah Harari: “İnsanlığın Yapay Zekâdan Sağ Çıkıp Çıkamayacağını Bilmiyorum”