in , ,

Yeni “Star Wars” Dizisi “Ahsoka”nın Çıkış Tarihi Duyuruldu: İşte Yeni Tanıtım Fragmanı

Ahsoka çıkış tarihi belli oldu. Star Wars evreninde geçen Dave Filoni imzalı yeni Disney+ dizisi için geri sayım bu yaz sona eriyor.

Ahsoka Çıkış Tarihi Duyuruldu: Yeni Star Wars Dizisi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Ahsoka çıkış tarihi netleşirken yeni Star Wars dizisi için kısa bir tanıtım fragmanı da yayınlandı. Disney+ yapımı Yıldız Savaşları evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Ahsoka için yayınlanan yeni bir tanıtım fragmanı, bir sonraki Star Wars dizisinin yayın tarihini de ortaya çıkardı ve Sabine Wren ile heyecan verici bir ışın kılıcı düellosuna yer vererek aksiyonu artırdı. Nisan ayındaki Star Wars Celebration’da dizinin ağustos ayında başlayacağı doğrulanmış, ancak somut bir tarih verilmemişti. Ahsoka’nın pazarlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken şimdi de tam yayın tarihi ortaya çıktı.

Star Wars YouTube kanalında yayınlanan yeni tanıtım fragmanı, Ahsoka’nın 23 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacağını resmen duyurdu. Görüntülerde, daha önce Star Wars Celebration katılımcılarına özel olarak gösterilen Sabine Wren ve Shin Hati arasındaki ışın kılıcı düellosundan görüntüler yer alıyor. Savaşları, Sabine Ahsoka ile yolculuğuna çıkmadan önce Lothal’da gerçekleşiyor gibi görünüyor. Bugün Dave Filoni’nin doğum günü ve bu duyuru da onun hayranlarına bir armağanı olarak lanse edildi.

- Reklam -

Ahsoka Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ahsoka’nın başrolünde Rosario Dawson yer alıyor. Kendisine Sabine Wren rolünde Natasha Liu Bordizzo, Hera Syndulla rolünde Mary Elizabeth Winstead, Baylan Skoll rolünde geçen haftalarda hayatını kaybeden Ray Stevenson, Shin Hati rolünde Ivanna Sakhno, Morgan Elsbeth rolünde Diana Lee Inosanto, Huyang rolünde David Tennant, Büyük Amiral Thrawn rolünde Lars Mikkelsen ve Ezra Bridger rolünde Eman Esfandi yer alıyor.

Ahsoka Çıkış Tarihi Duyuruldu: Yeni Star Wars Dizisi Geliyor

Yazar ve yürütücü yapımcı Dave Filoni ve diğer yürütücü yapımcı Jon Favreau, Star Wars Celebration’da IGN ile yaptıkları özel görüşmede dizi hakkında (ve Klon Savaşları’nı izlememiş olan hayranların diziden keyif alıp alamayacakları hakkında) şunları söylemişti:

- Reklam -

“Ahsoka ile hikâyenin içine gerçekten dalıyorum ama Mandalorian’ın çalışmaları nedeniyle bu konuda daha fazla şey biliyorum. Asla bu şeyleri görmüş olmanız gerektiğini hissettiğiniz bir durum yaratmak istemiyoruz çünkü o zaman bir şeyleri kaçırıyorsunuz.”

Toplamda 8 bölümden oluşacak dizinin ilk sezonu, 23 Ağustos 2023 itibarıyla haftalık olarak Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Yeni Star Wars dizisinden beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dağların Adamı Barnabo - Dino Buzzati

İtalyan Yazar Dino Buzzati’nin İlk Romanı “Dağların Adamı Barnabo” Yeniden Türkçe Raflarında

The Witcher 3. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

Henry Cavill’lı Son “The Witcher” Sezonundan Yeni Bir Fragman Yayınlandı