in ,

Psikolojik Gerilim ve Aksiyon Oyunu “Alan Wake 2” için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Alan Wake 2 için oynanış fragmanı yayınlandı. Remedy Entertainment, ünlü psikolojik gerilim oyununun devam macerası ile dönüyor.

Alan Wake 2 Oynanış Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Alan Wake 2 yapımından oynanış fragmanı paylaşıldı. Summer Game Fest’in ses getiren yapımlarından olan devam macerası, Remedy Entertainment’ın kreatif direktörü Sam Lake tarafından tanıtıldı.

Dün gece gerçekleştirilen Summer Game Fest etkinliğinin en dikkat çeken tanıtımlarından birisine de Alan Wake 2 oyunu imza attı.

Remedy Entertainment’tan Sam Lake’in bizzat sunduğu tanıtımda Saga Anderson karakterine odaklanan yeni bir oynanış demosu gösterildi. Geçen ay gerçekleştirilen PlayStation Showcase etkinliğinde Saga Anderson’ın yeni macerasında oynanabilir iki karakter olacağı bilgisi paylaşılmıştı. Lake’in aktardığına göre Anderson, bazı “ritüel cinayetlerini” araştırmak üzere Bright Falls’a gönderilen bir FBI ajanı olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

- Reklam -

Alan Wake 2 Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanla birlikte paylaşılan yeni bilgilerden birisi de Alan Wake 2 oyununun maliyet dengesini sağlamak için yapımın yalnızca dijital olarak yayınlanacağı oldu. Fiziksel kopyanın üretilemmesi, oyunun konsollarda 60 dolar, PC’de ise 50 dolar bandında tutulmasına katkı sağlayacak.

İlk Alan Wake oyununu PC’de yayınlayan ve oyunun fiziksel bir kopyasını piyasaya süren THQ Nordic, Alan Wake 2 için fiziksel kopya yayınlamakla ilgilendiğini belirmişti. Ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair henüz bir paylaşımda bulunulmadı.

Alan Wake 2 Oynanış

İlk oyunu 2010 yılında yayınlanan Alan Wake’in devam macerası, psikolojik korku unsurlarından daha fazla faydalanacak.

- Reklam -

Tecrübeli bir FBI ajanı olan Saga Anderson ile ortağı Alex Casey’nin bir dizi ritüelistik cinayetin peşine düşeceği yapımda, gizemli bir tarikatın perde arkası araştırılacak. Fiziksel dünyadaki dehşetin yanı sıra Karanlık Yer’de kapana kısılmış Alan’ın da hikâyesi devam edecek.

Yeni oyunla birlikte kamera açısı omuza biraz daha yakın olacak ve tarz olarak Resident Evil’ın yeniden yapımlarını hatırlatacak. Hayatta kalma ve korku türlerini birleştiren yapım, oyunculara her zaman olduğu gibi yine çok sınırlı kaynaklar sağlayacak.

Alan Wake 2 Oynanış Fragman

PS5, Xbox Series X ve PC (Epic Games Store) platformlarında yayınlanacak olan oyunun resmi çıkış tarihi ise 17 Ekim 2023 olarak açıklandı.

Sizin Alan Wake 2 için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla içerik için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: IGN, Games Radar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Prince of Persia: The Lost Crown Fragmanı: Yeni Oyun Geliyor

13 Yıllık Aranın Ardından Geri Dönüyor: Yeni “Prince of Persia” Oyunundan İlk Fragman Yayınlandı

Alain Touraine Yaşamını Yitirdi

Fransız Sosyolog Alain Touraine 97 Yaşında Hayata Veda Etti