in , ,

Arnold Schwarzenegger’ın Hayatı Belgesel Oldu: İşte İlk Fragman

Arnold Schwarzenegger belgeseli için ilk fragman yayınlandı. Netflix’in hazırladığı belgesel, Avusturyalı yıldızın başarılarına ve hayal kırıklıklarına odaklanıyor.

Arnold Schwarzenegger Belgeseli Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger belgeseli ilk fragmanı ile ortaya çıktı. Netflix kısa süre önce Hollywood ikonu ve eski Kaliforniya valisine odaklanan Arnold’u duyurmuştu. Şimdi de dijital yayın servisi, aktörün hayatını en yüksek anlarından en sorunlu ve en tartışmalı anlarına kadar anlatan yapıma ilk bakış sağlayan görüntüleri paylaştı.

Kısa süre önce Be Useful: Seven Tools For Life adlı yeni motivasyon kitabını tanıtan ve dört yıllık aranın ardından Breakout yapımıyla sinemalara dönüş yapacak olan Arnold Schwarzenegger, Hollywood’un en üretken isimleri arasında yer alıyor. Netflix için ilk dizi projesi FUBAR’da da rol alan oyuncu, şimdi de dijital yayın servisinde yayınlanacak ve hayatını özetleyecek bir belgesel ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Arnold Schwarzenegger belgesel poster

- Reklam -

Belgesel için yayınlanan ilk fragmanda, Schwarzenegger’in Avusturya’nın kırsal kesiminde büyüyen genç bir çocukken Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri olmasına ve aynı zamanda Amerikan siyaset dünyasında ses getiren bir figür olmaya kadar hayatının farklı bölümlerini birinci ağızdan anlattığı birçok sahneye yer veriliyor. Aktörün sürekli olarak ortaya koyduğu ana ahlak, bir hedefi görselleştirebilmenin o hedefe ulaşmanın mümkün olduğu anlamına geldiği fikir olara klanse ediliyor.

Vücut geliştirmede Bay Olympia, Hollywood’da bir gişe megastarı ve Washington’da bir siyaset adamı haline gelirken bu zihniyetin hayatı boyunca itici bir güç olduğu gösteriyor. Ayrıca birçok başarısızlık ve tartışmanın üstesinden gelmesini de bu düşünce yapısına bağlıyor ve pes etmediğini çünkü hayat vizyonunda böyle bir şey görmediğini söylüyor.

Belgesel için yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Arnold Schwarzenegger Belgeseli Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Belgeselle ilgili fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dizi, her biri 45 dakikalık üç bölüme ayrılacak. Dizinin yönetmenliğini aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak görev yapan Lesley Chilcott üstleniyor. Projenin diğer yürütücü yapımcıları arasında Allen Hughes, Peter Nelson, Paul Wachter ve Doug Pray yer alırken Craig Repass yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin yapımcılığını, müzik efsaneleri Jimmy Iovine ve Dr. Dre’yi konu alan 2017 yapımı belgesel dizi The Defiant Ones ve Invented By Girls’te de çalışan Hughes’un yapım şirketi Defiant Ones Media Group üstleniyor.

Arnold Schwarzenegger Belgeseli Fragmanı

Arnold adıyla çıkış yapacak olan belgesel, 7 Haziran’da Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

CNBC Türkiye

Bir Döneme Damga Vuran CNBC Kanalı Türkiye’deki Yayın Hayatına Geri Dönüyor

Yılan ve Zambak - Nikos Kazancakis

Nikos Kazancakis’in İlk Metinlerini Bir Araya Getiren “Yılan ve Zambak” Türkçe Raflarında