in ,

Arnold Schwarzenegger, Netflix’in Baş Aksiyon Şefi Oldu: Yıldız Aktör İşe Tankla Gitti

Arnold Schwarzenegger, Netflix’te ‘Baş Aksiyon Şefi’ olarak işe başladı. Amerikalı aktör yeni pozisyonunu şirkete devasa bir askeri tankla giderek duyurdu.

Arnold Schwarzenegger, Netflix'in Baş Aksiyon Şefi Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger, Netflix çatısı altında Baş Aksiyon Şefi olarak çalışmaya başladı. Yıldız aktör, tanıtım faaliyetleri kapsamında yeni işine devasa bir askeri tankla gitti.

Tüm zamanların en başarılı aksiyon yıldızlarından biri olan Avusturyalı aktör, Conan the Barbarian, The Terminator serisi, Commando, The Running Man, Predator, Total Recall ve True Lies gibi birçok filmde rol aldı. 75 yaşındaki aktörün bir sonraki projesi, emekliliğin eşiğindeki yaşlı bir CIA ajanını canlandırdığı ve kızıyla ilgili bir aile sırrını öğrendikten sonra son bir görev için tekrar göreve çağrılan FUBAR dizisi olacak. Bu aynı zamanda Schwarzenegger’ın ilk dizi projesi.

Şimdi Netflix, oyuncunun Baş Aksiyon Şefi işini kabul ettiğini duyuran yeni bir tanıtım yayınladı. İki dakikalık tanıtımda Schwarzenegger, yayın hizmetinin mevcut ve gelecek aksiyon filmleri ve dizilerini tanıtıyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan tanıtımı izleyebilirsiniz:

Arnold Schwarzenegger, Netflix’in Baş Aksiyon Şefi Oldu Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dijital yayın devi, oyuncunun işi kabul etmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

Kimse aksiyonu benim kadar sevemez.

Bu sebeple Arnold’u Netflix Baş Aksiyon Sorumlusu olarak atadık. İster The Night Agent, The Mother, FUBAR, Extraction 2, The Witcher, Heart of Stone, The Brothers Sun, Uçuk Bir İş olsun, ister diğer heyecan verici film ve diziler olsun, Arnold dünyanın en büyük aksiyonunu size getirmek için gece gündüz çalışıyor.

Arnold Schwarzenegger’ın başrolünde yer aldığı FUBAR 25 Mayıs’ta sadece Netflix’te.

- Reklam -

Tanıtım, Schwarzenegger’ın Netflix’in merkezine gelip bir Mercedes’in üzerinden devasa bir askeri tankla geçtikten sonra “Kimse aksiyonu benim kadar sevemez” demesiyle açılıyor. Netflix’in yeni Baş Aksiyon Şefi, yayıncının yaklaşan aksiyon programını tanıtmaya devam ederek daha büyük patlamalar ve “dünyadaki en büyük aksiyon” vaat ediyor.

Arnold Schwarzenegger, Netflix'in Baş Aksiyon Şefi Oldu

İşte Netflix’te Yayınlanacak Aksiyon Filmleri ve Dizileri

Yeni tanıtım, Netflix’in beklenen aksiyon filmlerinden birkaçını öne çıkarıyor ve başrollerinde bu türün tanınmış yıldızları yer alıyor. İlk olarak 16 Haziran’da vizyona girecek olan Extraction 2’de Chris Hemsworth bir başka tehlikeli görev için Tyler Rake rolüyle geri dönüyor. Red Notice’in ardından Gal Gadot da 11 Ağustos’ta vizyona girecek olan Heart of Stone ile Netflix’e geri dönüyor ve yayıncı bu filmle Mission: Impossible benzeri bir seri başlatmayı umuyor. Netflix’in gediklisi Kevin Hart, bir Boeing 777’yi içeren imkânsız bir soygunu konu alan aksiyon-komedi Lift’in başrolünde yer alıyor.

Dizi tarafında ise Henry Cavill, 29 Haziran’da yayınlanacak olan The Witcher 3. sezonda Rivialı Geralt rolüyle son kez geri dönüyor. Everything Everywhere All at Once ile Oscar kazanan Michelle Yeoh, Taipei gangsterlerinin dünyasında geçen bir dizi olan The Brother’s Sun’ın başrolünde yer alıyor. Tanıtımda Schwarzenegger’in 25 Mayıs’ta gösterime girecek olan kendi dizisi FUBAR da yer alıyor. Bu yeni aksiyon filmlerine ek olarak, The Night Agent ve The Mother şu anda Netflix’te yayınlanıyor.

Arnold Schwarzenegger’ın Netflix’te işe girmesi konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Empire Online

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İmge Sahaf Kapanıyor

Kadıköy’ün Köklü Kitapçılarından ‘İmge Sahaf’ Kapanıyor

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu Hızlı ve Öfkeli Filmi Geliyor

Kadın Karakterlerin Başrolde Olduğu “Hızlı ve Öfkeli” Spin-Off Filmi Geliyor