in ,

Arnold Schwarzenegger’ın Başrolünde Yer Aldığı Yeni Bir Aksiyon Filmi Yolda

Arnold Schwarzenegger, “Breakout” ile 4 yıllık aranın ardından beyaz perdeye geri dönüyor. Yeni aksiyon filmi “The Expendables 4” yönetmenine emanet.

Arnold Schwarzenegger'ın Yeni Filmi "Breakout" Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Arnold Schwarzenegger’ın başrolünde yer alacağı yeni aksiyon filmi Breakout duyuruldu. Son olarak 2019 çıkışlı Terminator: Dark Fate’de yer alan ünlü Hollywood oyuncusu, ilk dizi projesi henüz çıkmadan kolları sıvamış durumda.

Deadline’ın haberine göre, yakında Netflix’te yayınlanacak olan ilk dizi projesi FUBAR’da da rol alacak oyuncu, canlandıracağı üvey baba Terry Reynolds karakterini merkeze alacak yeni aksiyon gerilim filminde başrol oyuncusu olarak sinemaya dönüş yapacak. Film, Reynolds’ın üvey oğlu Daniel’ın işlemediği bir suçla suçlanmasının ve hapse girmesinin ardından onu kurtarmaya çalışmasını konu alıyor. Filmin yapımcılığını, 16-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Cannes’daki Film Pazarı öncesinde filmi piyasaya sürmek isteyen finansçı ve satış firması Anton üstlenecek. Yönetmenliğini ise Cehennem Melekleri 4’ü de yöneten Scott Waugh yapacak.

Arnold Schwarzenegger’ın Yeni Filmi “Breakout” Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Anton, aksiyon gerilim filmi Greenland ve HBO’nun beğenilen dizisi His Dark Materials gibi başarılı projelerin ardından Breakout ile Hollywood’da adını duyurmaya devam etmek istiyor. “Büyük bütçeli bir proje” olarak adlandırılan filmin yürütücü yapımcılığını Steve Ponce üstlenecek. Filmin diğer yapımcıları arasında Off The Pier Productions’tan Jeff Elliott ve Chad Moore, Oscar adayı Cindy Cowan ve Almost Never Films’ten aksiyon filmi emektarları Carsten Lorenz ve Danny Chan yer alıyor.

- Reklam -

Arnold Schwarzenegger'ın Yeni Aksiyon Filmi "Breakout" Geliyor

Filmde Arnold Schwarzenegger’in canlandırdığı karakter, üvey oğlunu 25 yıla mahkum edildiği yabancı bir hapishaneden kurtarmak için inanılmaz bir firar girişiminde bulunmak zorundadır. Schwarzenegger’in canlandırdığı Reynolds, ülkeden kaçmak ve kendisini ve üvey oğlunu güvenli bir yere götürmek için zamana ve öfkeli bir hapishane müdürüne karşı savaşmak zorundadır. Şu anda hikâyenin ayrıntıları ya da oyuncu kadrosuyla ilgili başka bir bilgi olmasa da, sadece bu bilgiler bile Schwarzenegger’ın heyecan verici aksiyon rolleri serisine bir yenisini daha eklemeye hazırlıyor.

Breakout Filmi Vizyon Tarihi Henüz Bilinmiyor

Breakout’un yapımcıları, 2012 yapımı Act of Valor ve 2014 yapımı Need For Speed gibi aksiyon filmlerinin yanı sıra yakında vizyona girecek olan The Expendables 4’da da yönetmenlik deneyimi olan Scott Waugh ile çalışmaktan heyecan duyduklarını ifade ettiler. Apple orijinal dizisi The Last Frontier’ın yaratıcısı olan ve 2013 yapımı Halle Berry gerilimi The Call’un senaryosunu yazan Richard D’Ovidio’nun senaryosunu yazdığı projenin çekimlerine 2023 yılında Doğu Avrupa’da başlanacak.

Vizyon tarihi belli olmamakla birlikte 2024’ün sonu ya da 2025 yılı içerisinde sinema salonlarındaki yerini alması bekleniyor.

- Reklam -

Arnold Schwarzenegger Yeni Aksiyon Filmi

Arnold Schwarzenegger’lı yeni bir aksiyon kaçış filminin gelecek olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

İçeriklerimizden haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Flash Filminden Yeni Fragman (Türkçe Altyazılı)

DC Sinematik Evreni’ni Değiştirmeye Hazırlanan “The Flash” Filminden Yeni Fragman

The Equalizer 3 Fragmanı: Denzel Washington'lı Devam Filmi

Denzel Washington’lı Adalet Serisi Sona Eriyor: İşte “The Equalizer 3″den İlk Fragman