Beterböcek 2 filmi için resmi fragman paylaşıldı. Tim Burton’ın yönetmenliğinde geri dönen ve uzun süredir beklenen devam filmi, izleyicileri esrarengiz ve kaotik bir yolculuğa çıkarıyor. Fragman Winona Ryder’ın canlandırdığı Lydia Deetz’in kızı Astrid’i kurtarmak için Michael Keaton’ın ikonik karakteri Beterböcek’i çağırmasıyla başlıyor.
Jenna Ortega’nın hayat verdiği Astrid, annesi Lydia’nın aksine hayaletlere inanmayan bir genç olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Ancak çatı katında keşfettiği gizemli kasaba maketi ve yanlışlıkla açılan ölüler diyarı portalı, Astrid’in inançlarını sarsacak gibi görünüyor. Fragman Beterböcek’in dönüşüyle birlikte patlak veren kaotik olaylar zincirini gözler önüne seriyor.
Beterböcek 2 Filmi ile Michael Keaton Beetlejuice Rolüne Geri Dönüyor
Filmde ilk yapımdaki kadrodan Catherine O’Hara’nın da geri döndüğü görülüyor. Yeni oyuncular arasında ise Willem Dafoe, Monica Bellucci ve Danny DeVito bulunuyor. Dafoe’nun canlandırdığı kafatasının bir kısmı eksik olan hayalet dedektif Wolf Jackson karakteri, görüntülerde kısa bir süre görünse de filmin gizemli unsurlarından biri olacağa benziyor.
Resmi fragman aynı zamanda Burton’ın imzası haline gelen el yapımı özel efektlerin bol bol kullanıldığını gösteriyor. Müzikal bir sahne, sürünen kopuk bir el ve akıllı telefonlarına çekilen bir kalabalık gibi görsel şölenler filmde bolca yer alacağa benziyor. Keaton’ın Beterböcek karakteri, ilk filmdeki kötü niyetli halinden farklı olarak bu kez Lydia’nın dostu gibi görünüyor ve kızını kurtarma konusunda ona yardım etmeye söz veriyor.
İşte Beterböcek 2 Filminden Resmi Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)
Filmin senaryosu, Wednesday dizisinin showrunner’ları Alfred Gough ve Miles Millar tarafından kaleme alındı. Beterböcek 2, 6 Eylül 2024’te sinemalarda izleyicilerle buluşacak.
Filmin paylaşılan resmi sinopsisi ise şu şekilde:
“Beterböcek geri döndü! Oscar adayı, yaratıcı vizyoner Tim Burton’la Oscar adayı ve yıldız Michael Keaton, Burton’ın ödüllü filmi Beterböcek’in uzun zamandır beklenen devam filmi Beterböcek 2 için yeniden bir araya geliyor.
Beklenmedik bir aile trajedisinin ardından, Deetz ailesinin üç nesli Winter River’daki evlerine geri döner. Betertböcek’in hâlâ peşini bırakmadığı Lydia’nın hayatı, asi genç kızı Astrid’in tavan arasındaki gizemli kasaba maketini keşfetmesi ve Öbür Dünya’ya açılan kapının kazara açılmasıyla altüst olur. Her iki âlemde de sorunlar baş gösterirken, birinin Beterböcek’in adını üç kez söylemesi ve yaramaz iblisin kendi tarzı karmaşayı ortaya çıkarmak için geri dönmesi artık an meselesidir.”
Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.
Kaynak: Games Radar
Keşe filmde Beterböcek “I’m Batman.” dese efsane gönderme olurdu