in ,

Tim Burton Klasiği Geri Dönüyor: “Beterböcek 2″nin Vizyon Tarihi Açıklandı

Beterböcek 2 vizyon tarihi ortaya çıktı. Tim Burton’ın yöneteceği yapımda Michael Keaton’ın yanı sıra genç oyuncu Jenna Ortega da yer alıyor.

Beterböcek 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Beterböcek 2 filmi vizyon tarihi resmi olarak ortaya çıktı. Tim Burton yönetmenliğindeki Beetlejuice 2’da Michael Keaton ile Jenna Ortega’nın yanı sıra Justin Theroux da rol alacak.

Bu yılın başlarında, 1988 yapımı sevilen Tim Burton filminin devamı, onlarca yıldır geliştirme sürecinde kaldıktan sonra nihayet ilerlemeye başladı. Beetlejuice 2 hakkında Michael Keaton’ın baş karakter olarak geri dönmesi ve Wednesday’den Jenna Ortega’nın orijinal filmde Winona Ryder tarafından canlandırılan Lydia Deetz karakterinin kızı olarak kadroya katılması dışında pek bir şey bilinmiyor. Yeni gelen bir açıklamaya göre Justin Theroux da açıklanmayan bir rolde yer alırken, çekimlerin 10 Mayıs’ta başlaması bekleniyor. Şimdi de film için bir vizyon tarihi paylaşıldı.

Beterböcek 2’nin vizyon tarihi Warner Bros. tarafından resmen açıklandı. Devam filmi 6 Eylül 2024’te sinemalarda olacak. Yani Beetlejuice 2, Marvel Sinematik Evreni’nin iki Oscar ödüllü Mahershala Ali’nin başrolünde oynadığı Blade yeniden başlatmasıyla aynı gün vizyona girecek. Söz konusu Marvel filmi de yıllardır geliştirme sürecinde olduğu için ikilinin nasıl bir rekabet içinde olacağı şimdiden merak konusu.

- Reklam -
Beterböcek 2 Justin Theroux
Justin Theroux

Beterböcek 2 Filmi Gişede Beklenen Başarıyı Gösterebilecek mi?

Prodüksiyon için hazırlıklarını sürdüren filmin konusuna ilişkin ayrıntılar henüz gizli tutuluyor. Hatırlanacağı üzere ilk film, Beetlejuice’un yardımıyla evlerinin yeni sakinlerini uzaklaştıran ölmüş bir çifti konu alıyordu. Çekimlerin duyurusu yazarlar grevinden kısa bir süre sonra geldi. Ancak görünen o ki bu durum yaklaşan filmin prodüksiyona devam etmesini engellemedi. Filme daha bir yıldan uzun bir süre olduğu için, prodüksiyon ilerleyene kadar ek bilgiler muhtemelen gizli kalacak ve yakın gelecekte diğer oyuncu duyurularının yapılması bekleniyor.

Eski yapımların devam filmleri gişede inanılmaz derecede kazançlı olabileceklerini kanıtlandı. Top Gun: Maverick ve Jurassic World gibi kayda değer başarı öykülerinin her ikisi de küresel gişede sırasıyla 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti. Beterböcek 2’nin izleyicilerde benzer bir yankı uyandırıp uyandırmayacağı tam bir muamma olsa da, orijinal film Michael Keaton’ın kariyerini başlatan ve Burton’ın yönetmenlik tarzını daha da öne çıkaran 80’lerin temel klasiklerinden biri olmaya devam ediyor.

Beterböcek 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu (Beetlejuice 2)

- Reklam -

Sizler 6 Eylül 2024’te sinema salonlarındaki yerini alacak olan yapımdan neler bekliyorsunuz? Sizce ilk filmdeki tadı koruyabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Sinemayla ilgili tüm içeriklerimizden haber almak için bizlere Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yılan ve Zambak - Nikos Kazancakis

Nikos Kazancakis’in İlk Metinlerini Bir Araya Getiren “Yılan ve Zambak” Türkçe Raflarında

George R.R. Martin Senarist Grevi

George R.R. Martin’den Senarist Grevine Kayıtsız Şartsız Destek: Dizi, Kış Rüzgârları ve Spin-off Hakkında Konuştu