in ,

Jeff Bridges, “The Big Lebowski”nin Devam Filmi için Gereken Tek Şartı Açıkladı

The Big Lebowski 2 ihtimali bir gün gerçek olacak mı? 1998 tarihli kült yapımın başrolü Jeff Bridges, devam filmi için tek şartını açıkladı.

The Big Lebowski 2
- Reklam -
- Reklam -

The Big Lebowski 2 filmi bir gün gerçek olabilir. Joel ve Ethan Coen imzalı komedi ve suç yapımı, bir döneme damga vurmayı başarmıştı. Aradan geçen 25 yılın ardından Jeff Bridges bir devam macerası için istekli olduğunu paylaştı.

Coen Kardeşler’in en özel yapımları arasında yer alan The Big Lebowski, bir milyoner ile karıştırılan aylak bir adamın başına gelen suç ve komedi dolu hikâyesini konu alıyor.

Film vizyona girdiği tarihte 15 milyon dolarlık bütçesiyle 46 milyon dolarlık gişe hasılatı yapmış; ödüllerden eli boş dönse de zaman içerisinde kendine has bir kitle yaratarak kült mertebesine erişmişti.

- Reklam -

Oyuncu kadrosunda Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi ve Philip Seymour Hoffman gibi yıldız isimleri barındıran yapım bugün hâlâ konuşulmaya devam ediyor.

Jeff Bridges, “The Big Lebowski 2” için Coen Kardeşler’i Şart Koştu

Oscar ödüllü aktör Jeff Bridges, filmin 25. yılında People’a verdiği demeçte bir devam filmine sıcak baktığını açıklarken böyle bir ihtimal için gereken tek şartı da paylaştı.

Jeff Bridges, artık ikonikleşmiş The Dude rolünü yinelemeye açık olduğunu belirtirken şunları kaydetti:

“Tanrım! Eğer (Coen) kardeşler işin içinde olursa bunu kesinlikle kabul ederim! Kardeşler gizem ve sürprizlerle dolu. Ne yapacaklarını asla bilemezsiniz. Onların bir devam filmi yapacağını sanmıyorum. Ama dediğim gibi. Sürprizlerle dolular. Belki de beni şaşırtır ve bir devam filmi çekerler.”

The Big Lebowski 2 - Jeff Bridges - Devam Filmi

Bridges, yapımın üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçmiş olmasına şaşırdığını şu sözlerle paylaştı:

- Reklam -

“O filmin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Ne güzel filmdi! Lebowski’nin 25. yılı olduğunu duyduğumda, ’Hadi ama dostum, buna inanamıyorum’ diyorum. Bana 5 yıl öncesiymiş gibi geliyor. 25 mi? İnanamam.”

Bridges sözlerine şöyle devam etti:

“Filmler bir nevi çocuklarınızdır. Her şeyi bir perspektife yerleştirirler. Ne kadar hızlı ilerlediğinizi size gösterirler. Çünkü siz farkına bile varmadan altı aylık bir bebeğiniz olur ve sonra arkanızı dönersiniz, o artık 16 yaşındadır. Filmler de biraz böyledir.”

The Big Lebowski 2 Filmi - Jeff Bridges

Bridges son olarak FX dizisi The Old Man’de bir CIA ajanını canlandırdı. The Big Lebowski 2 için ise henüz resmi bir ağızdan doğrulama gelmiş değil.

Olası The Big Lebowski 2 filmi size nasıl hissettiriyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Indie Wire

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İkondan Kanona - Besim Dellaloğlu

Besim Dellaloğlu’ndan Yeni Kitap: “İkondan Kanona: Kültür ile Medeniyet Arasında”

Babylon 5 Animasyon Filmi Yolda

Ünlü Bilimkurgu Dizisinin Yaratıcısından Sürpriz Paylaşım: “Babylon 5” Animasyon Filmi Geliyor