in ,

90’ların Popüler Komedi Dizisi “Blossom” Orijinal Oyuncu Kadrosuyla Yeniden Çekiliyor

Blossom dizisi yeniden çekiliyor. Orijinal yapımın başrolü Mayim Bialik, ekibin geri dönüşe hazır olduğunu söyledi.

Blossom Dizisi Yeniden
- Reklam -
- Reklam -

Blossom dizisi bir kez daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yıldızı Mayim Bialik izleyicilere müjdeli haberi verdi ve senaryo aşamasının tamamlandığını duyurdu.

Mayim Bialik, 90’ların popüler dizisi Blossom’un yeniden çekiminde pilot bölüm senaryonun tamamlandığını duyurarak tüm oyuncu kadrosunun projede yer alacağını ifade etti. Heyecan verici açıklama dizi hayranlarını ve 90’lar nostaljisi yaşamak isteyenleri sevindirdi. Yeniden çekimde, orijinal dizinin sevilen karakterleri günümüzde yeni maceralarla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizide Blossom Russo karakterini canlandıran ve aynı zamanda dizinin yaratıcısı olan Don Reo’nun bir pilot bölüm yazdığını belirtti ve şunları söyledi:

- Reklam -

“Dizi, o dönemde alışılmadık olan bir kızın Çavdar Tarlasında Çocuklar hikâyesiydi. Alışılmadık bir reboot yapmak istiyoruz. Tek kamera ile çekim yapmayı planlıyoruz. Tüm oyuncu kadrosu projede yer alacak.”

Blossom Dizisi

Diğer taraftan dizinin yayınlanması için süreye ihtiyaçları olduğunu ifade eden Bialik, yapımın bürokrasi ile mücadele ettiğini de aktarıyor:

 “Disney ile görüşmeler yapılması gerekiyor çünkü çok fazla bürokrasi ve geçilmesi gereken süreç var. İşler oldukça karışık,”

Bialik, bu ay içinde Instagram’da paylaştığı bir gönderide dizinin yaratıcısı Don Reo ile Rhode Island’ın Bryant Üniversitesi’nde düzenlenen bir etkinlik sırasında yeniden çekim hakkında konuştuktan sonra projenin devam ettiğini açıkladı.

Blossom Dizisi Orijinal Yapımcıları ve Oyuncuları ile Geliyor

Yapımda yeni bölümlerle birlikte, sevilen karakterlerin bugünkü hallerini görmek ve onların yeni maceralarına tanık olmak izleyiciler için keyifli bir deneyim sunacağı tahmin ediliyor.

The Big Bang Theory ile de tanınan Bialik, orijinal Blossom dizisinin yapımcılarından Tony Thomas’ın projede yer aldığını belirtti ve şunları söyledi:

- Reklam -

“Paul Witt aramızdan ayrıldı, ancak Paul’un bütün süreç boyunca bizimle olacağına inanıyoruz. Şimdiye kadar programım çok yoğun olduğundan dolayı düşünmeye bile fırsat bulamadım ancak Don ile ayakları yere sağlam basan bir plan yapmaya hazırız. İnsanlar sürekli bu konuyu soruyorlar. O dönemde kızları konu alan alışılmadık bir diziydik. Kızlar hakkında hiçbir televizyon yapımı yoktu. Herkes, ’Kimse bunu izlemeyecek,’ diyordu. İşte buradayız.”

Blossom Dizisi Yeni

Aktris söyleşi sırasında Chuck Lorre’nin MAX platformu için hazırladığı yeni bir The Big Bang Theory yan dizisine dair haberlere de değindi. Aktris şaşkınlığını dile getirerek projeye dahil olmadığını aktardı ve şunları söyledi:

“Tamamen şaşırdım. Çocuklarım, ’Anne, bu konuda bir şey biliyor musun?’ diye sordular. Gerçekten hiçbir şey bilmiyorum.”

Blossom dizisinin ekranlarda ne zaman yer alacağı ise Disney ile yapılacak görüşmeler ve bürokratik engeller nedeniyle belirsizliğini koruyor.

Siz bu geri dönüşe dair neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Orkide Türü Keşfedildi

Yaprakları ‘İnce İşçilik Camdan Çiçeklere’ Benzeyen Yeni Bir Orkide Türü Keşfedildi

Stranger Things 5. Sezon Çekimleri Grev Ertelemesi

Netflix’in “Stranger Things” Dizisinin 5. Sezon Çekimleri Senarist Grevi Nedeniyle Ertelendi