in ,

“Better Call Saul”un Yıldızı Bob Odenkirk, The Bear’ın 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

Bob Odenkirk, The Bear 2. Sezon kadrosuna dahil oldu. Başrolünde Jeremy Allen White’ın yer aldığı FX dizisi yakında geri dönüyor.

Bob Odenkirk The Bear 2. Sezon Kadro
- Reklam -
- Reklam -

Bob Odenkirk, The Bear 2. Sezon ekibine dahil olan en yeni isim oldu. Better Call Saul’un yıldızı, yapıma konuk oyuncu olarak giriş yapacak.

Christopher Storer’ın (Ramy ve Eigth Grade) yaratıcı koltuğuna oturduğu The Bear, geride kalan yılın öne çıkan dizileri arasında kendisine yer bulmuştu.

Jeremy Allen White (Shameless), Ebon Moss-Bachrach (The Punisher), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Edwin Lee Gibson gibi oyuncularla adından söz ettiren yapım, IMDb’de de 8,4’lük bir puan ortalaması yakalamıştı. Yapım, prömiyerinin ardından FX’in en çok izlenen yarım saatlik dizisi olarak da öne çıkmıştı.

- Reklam -

BAFTA adayı dizi, yemek dünyasının ödüllü şefi Carmy’nin ağabeyinin ölümünden sonra ailesinin İtalyan sandviç dükkânını işletmek için Chicago’ya dönmesini konu alıyor.

Bob Odenkirk The Bear 2. Sezon Kadrosu

The Bear 2. Sezon için ilk fragman, 95. Akademi Ödülleri sırasında paylaşılmış ve yeni bölümler için geri sayım başlamıştı. Şimdi ise yapıma yeni bir yıldızın dahil olduğu bilgisi paylaşıldı.

Bob Odenkirk, The Bear 2. Sezona Konuk Oluyor

Breaking Bad ve ardından gelen spin-off Better Call Saul ile oyunculuk kariyerinde ciddi bir çıkış yakalayan Bob Odenkirk, son olarak Lucky Hank dizisinin başrolünde yer almıştı. Odenkirk ayrıca Marvel dizisi Wonder Man’de de rol almak üzere görüşmelere dahil olmuştu. Bob Odenkirk, Better Call Saul’un final sezonundaki performansıyla Emmy Ödülleri’nde de yarışmaya hazırlanıyor.

Oyuncunun The Bear’ın devam sezonunda ne kadar ekran süresi alacağı ve hangi karaktere hayat vereceği gibi detaylar ise henüz belirsizliğini koruyor.

- Reklam -

Bob Odenkirk Yeni

The Bear’da Carmen ‘Carmy’ Berzatto rolünde Jeremy Allen White, Richard ‘Richie’ Jerimovich rolünde Ebon Moss-Bachrach, Sydney Adamu rolünde Ayo Edebiri, Marcus rolünde Lionel Boyce, Tina rolünde Liza Colon-Zayas, Ebraheim rolünde Edwin Lee Gibson, Gary ‘Sweeps’ Woods rolünde Corey Hendrix ve Manny rolünde Richards Esteras yer alıyor.

The Bear 2. sezon Haziran 2023 tarihinde izleyicilerle buluşmaya başlayacak. Yeni sezon toplam 10 bölümden oluşacak.

Sizin The Bear’ın yeni bölümlerinden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kayip Kenan Dili Amorice

4.000 Yıllık Kil Tabletlerdeki Gizemli Kenan Dilinin Şifresi Çözüldü

Kraven the Hunter Filmi Geliyor

Sony’den 18+ Marvel Filmi Geliyor: “Kraven the Hunter”ın Başrolünde Aaron Taylor-Johnson Var