in ,

Demans Teşhisi Konan Bruce Willis’e Destek Arnold Schwarzenegger’dan: “Biz Asla Gerçekten Emekli Olmayız”

Bruce Willis hakkında övgü dolu sözler sarf eden Arnold Schwarzenegger, aksiyon yıldızlarının asla gerçekten emekli olmadığını açıkladı.

Bruce Willis'e Destek Arnold Schwarzenegger'dan Geldi
- Reklam -
- Reklam -

Bruce Willis geçen aylarda demans teşhisi almış ve oyunculuğu bırakmak zorunda kalmıştı. Ünlü aktöre bir destek de meslektaşı Arnold Schwarzenegger’dan geldi.

Bruce Willis’in oyunculuğu bıraktığını duyurmasından bir yıl sonra Arnold Schwarzenegger, aktörün emeklilik kararına destekleyici bir mesaj gönderdi. Willis, 40 yılı aşkın bir süre boyunca Zor Ölüm serisi, Ölümsüz Üçlemesi ve Tetikçiler gibi filmlerde rol aldı. Ancak Mart 2022’de Altın Küre ödüllü oyuncunun afazi teşhisi nedeniyle oyunculuğu bırakacağı açıklandı.

Arnold Schwarzenegger, CinemaBlend ile yaptığı röportajda Bruce Willis’in emekliliği hakkında konuştu. İkili, Cehennem Melekleri filminde birlikte çalışmıştı. Schwarzenegger, aksiyon türündeki meslektaşının emeklilik kararına destekleyici ve umut dolu bir mesaj vererek aksiyon kahramanlarının asla tamamen ortadan kaybolmayacağını belirtti. Schwarzenegger’ın sözleri şöyle:

- Reklam -

“Onun harika bir insan olduğunu düşünüyorum. Yıllar boyunca her zaman büyük bir yıldız oldu ve öyle de hatırlanacak. Ayrıca çok nazik biri. Sağlık sorunları nedeniyle emekli olmak zorunda kalmasını anlıyorum. Ancak genel olarak, asla tamamen emekli olmadığımızı biliyorsunuz. Aksiyon kahramanları emekli olmaz, yeniden yükleme yapar.”

Bruce Willis'e Destek Arnold Schwarzenegger'dan Geldi

Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis’in Mirasını Onurlandırmış Oldu

Bruce Willis’in emekliliği ve mirası hayranlarını üzen bir duyuru oldu. Oyuncuya konulan afazi teşhisi, bir kişinin konuşma, okuma veya yazma yeteneklerini etkileyen bir beyin bozukluğu olarak biliniyor. Willis’in son yıllarda doğrudan filmlerine odaklanmasının oyunculuktan uzaklaşmaya yönelik bir hazırlık olduğu teoriler arasında yer aldı, ancak ailesi tarafından hiçbir zaman doğrulanmadı.

Emeklilik açıklamasının ardından, Willis’in eski rol arkadaşları Haley Joel Osment, John Travolta ve Kevin Smith gibi isimler, sosyal medyada desteklerini paylaştılar. Bazıları bu emeklilik kararından dolayı memnuniyetsizliklerini açıkça dile getirirken, bazıları da desteklerini ifade ederek yapamadıkları projelerin pişmanlıklarını paylaştılar.

- Reklam -

Son zamanlarda Bruce Willis’in ailesi, durumuyla ilgili umut verici güncellemeler paylaşmak için çaba ediyor. Ancak bu yılın başlarında, durumu kötüleşen Bruce Willis’e frontotemporal demans (FTD) teşhisi konuldu. FTD, davranışta değişikliklere, kişilik bozukluğuna ve konuşma ile iletişim zorluklarına yol açan ilerleyici bir hastalık. Ne yazık ki, bu hastalığın tedavisi bulunmamakta ve ilerleyişi kişiden kişiye farklılık göstermektedir.

Bruce Willis'e Destek Arnold Schwarzenegger'dan Geldi

Bruce Willis’in emekliliği ve Schwarzenegger’ın desteği hakkındaki yorumlarınızı sizler de Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vezüv Yanardağı Patlamasından Kaçarken Fırına Sığınmışlar

Yanardağ Patlamasından Korunmak için Fırına Sığınmışlardı: Pompeii’de 3 Yeni İskelet Daha Bulundu

Jack Quaid - Companion Filmi Başrol

“The Boys”un Yıldızı Jack Quaid Bilimkurgu ve Gerilim Filmi “Companion”da Başrol Olacak