in , ,

Cehennem Melekleri 4 Filminden İlk Fragman: Sylvester Stallone, Jason Statham, Megan Fox ve 50 Cent Bir Arada

Cehennem Melekleri 4 fragmanı yayınlandı. Sylvester Stallone’nun başrolünde yer aldığı ekip bu sefer 3. Dünya Savaşı’nı durdurmaya çalışıyor.

Cehennem Melekleri 4 Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Cehennem Melekleri 4 filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Barney Ross karakterine yıllar sonra geri dönüş yapan Sylvester Stallone, seride son kez yer almaya hazırlanıyor.

Cehennem Melekleri serisinin dokuz yıl aradan sonra gelecek olan dördüncü filminin ilk fragmanı, Stallone’un Barney Ross’u Jason Statham’ın Lee Christmas karakterine devrettiği anları içeriyor. Bu ikili, serinin önceki filmlerinde olduğu gibi bir araya gelerek izleyicilere unutulmaz bir aksiyon deneyimi sunmayı hedefliyor. Ayrıca, kadroda Dolph Lundgren, Randy Couture ve Megan Fox gibi isimlerin yer aldığı da fragmanda gözlerden kaçmıyor.

The Expendables 4 Fragman

- Reklam -

The Expendables 4  için yayınlanan yeni fragman, başlangıç sahneleriyle karakter odaklı bir anlatıma sahip olduğunu gösteriyor. Görüntüler, Megan Fox’un yeni karakteriyle Christmas arasındaki çarpıcı yüzleşme ve dövüş sahneleriyle hikâyeye giriş yapıyor. Fragman aynı zamanda, filmde yer alan diğer aksiyon yıldızlarının bir araya gelerek yüksek oktanlı bir maceraya hazırlandığı anları da gözler önüne seriyor.

Filmdeki kadro önceki filmlere kıyasla daha küçük görünüyor. 50 Cent, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture ve Andy García gibi önemli isimlerin yanı sıra, Stallone ve Statham gibi serinin temel oyuncuları da yer alacak.

Cehennem Melekleri 4 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra filmin yeni posteri de paylaşıldı:

- Reklam -

Cehennem Melekleri 4 Poster

Önceki Cehennem Melekleri filmleri, büyük ölçekte aksiyon dolu sahneleriyle hatırlanıyor. Her üç yapım da birbirinden ünlü oyuncuların katılımıyla izleyicilere nostaljik dolu anlar yaşattı. Ancak Cehennem Melekleri 4 daha sade ve anlaşılır bir yaklaşım benimsiyor. Bu durum, filmi daha karakter odaklı bir hikâyeyle sunarak izleyicilerin bu karakterlerle daha derin bir bağ kurmasını ve gelecekteki maceralarını takip etmelerini sağlayabilir..

Cehennem Melekleri 4, 22 Eylül 2023‘te vizyona girecek.

Son filmi neredeyse 10 yıl önce yayımlanan serinin yeni macerasından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, yeni film fragmanları için bizi Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Best Served Cold Film Oluyor: Joe Abercrombie Sinema Yolcusu

Locus Ödüllü Fantastik Kurgu Yazarı Joe Abercrombie’nin “Best Served Cold” Romanı Film Oluyor

Amazon Prime Video - Reklamlı Abonelik Paketi

Amazon, Prime Video Servisine Daha Ucuz ve Reklamlı Bir Paket Getirmeye Hazırlanıyor