in ,

Winnie the Pooh’un “Christopher Robin”ine Odaklanan Yeni Bir Dizi Geliyor (18+ Olacak)

Christopher Robin odaklı 18+ bir dizi geliyor. Yeni Winnie the Pooh uyarlaması, live-action ve animasyon karışımı olacak.

Christopher Robin Dizisi Geliyor (18+ Olacak)
- Reklam -
- Reklam -

Christopher Robin kendi dizisine kavuşuyor. Winnie the Pooh serisinin sevilen karakteri, tıpkı yeni film uyarlamasında olduğu gibi 18+ hazırlanacak ve yetişkinlere yönelik olacak. Live-action ve animasyon karışımı olarak hazırlanacak diziyi Boat Rocker ve Bay Mills Studios birlikte hazırlayacak.

Ocak 2022’de telif süresinin dolmasıyla birlikte birçok uyarlamaya kavuşan Winnie the Pooh karakterleri, farklı şekillerde izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk olarak geçen yılın ortalarında duyurulan ve bu yılın en beklenen filmleri arasında yer alan Blood and Honey ile tanıdık ayıcık seri katil olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Olumlu yorumlar alan yapımın çok geçmeden ikinci bir film ile geri döneceği de duyuruldu. Ayrıca Ayı Winnie’nin ve ikonik karakterlerin çocukluk yıllarını anlatan bir yapımın da DreamWorks tarafından geliştirildiği geçen yılın sonunda açıklanmıştı. Ancak söz konusu uyarlamalar bunlarla sınırlı kalmayacak.

Variety’nin özel haberine göre, Winnie the Pooh karakteri Christopher Robin’i konu alan R dereceli canlı aksiyon/animasyon melezi bir dizi Boat Rocker Studios ile Shamier Anderson ve Stephan James’in kurucusu oldukları Bay Mills Studios tarafından geliştiriliyor.

- Reklam -

Christopher Robin Dizisi Geliyor (18+ Olacak)

Şu anda Christopher Robin adını taşıyan projenin tanıtımında şu ifadeler yer alıyor:

“Christopher Robin, Hundred Acres adlı terk edilmiş apartman kompleksinin dışında uyuşturucuya bağımlı, metruk bir yaşam sürmektedir. Kendisi uyuşturucu sayesinde açılan bir kapının ötesinde yaşayan tuhaf konuşan hayvanların yardımıyla çeyrek yaş krizini atlatmaya çalışan, hayal kırıklığına uğramış bir New York’ludur.”

Projenin senaryosu Charlie Kesslering (Foreign Relations, Most Likely To) tarafından yazıldı ve aynı zamanda yürütücü yapımcılığı da üstlenecek. Conrad Vernon (Shrek 2, Sausage Party) pilot bölümü yönetecek ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Nick Nantell, Bay Mills için Anderson ve James ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yaparken, Holly Hubsher projeyi Bay Mills için denetliyor. Bay Mills, şu anda Boat Rocker ile ilk bakış anlaşması imzalamış durumda.

Christopher Robin Dizisi 18+ Olmasının Yanı Sıra Bolca Komedi Unsurları da İçerecek

Boat Rocker Studios, Senaryolu Yaratıcı İşler Başkan Yardımcısı Nick Nantell, yeni dizi uyarlaması ile ilgili şunları söyledi:

“Christopher Robin ve Winnie the Pooh’dan daha ikonik ve birlikte yaşadıkları maceralarla dünya çapında tanınan çok az karakter vardır. Bay Mills ekibi, Charlie Kesslering ve Conrad Vernon ile bu karakterleri yeni, beklenmedik ve gerçekten komik yerlere götüren bir projede çalıştığımız için minnettarız.”

- Reklam -

Winnie the Pooh'un "Christopher Robin"ine Odaklanan Yeni Bir Dizi Geliyor (18+ Olacak)

Shamier Anderson ve Stephan James ise projeyle ilgili olarak tamamen yeni bir karakter yaratacaklarını dile getirdiler ve eklediler:

“Bu proje Christopher Robin ve Winnie the Pooh hakkında bildiğinizi sandığınız her şeyi alıp tamamen yeni ve inkâr edilemez derecede komik bir şey yaratıyor. Boat Rocker, Charlie ve Conrad’la birlikte bu karakterler için her şeyin mümkün olduğu, gerçekten yaratıcı bir alana doğru çıktığımız bu yolculukta ortak olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Şu an için başkarakteri kimin canlandıracağı, çekimlerin ne zaman yapılacağı veya hangi kanalda yayınlanacağı gibi bilgiler açıklanmadı. Karakter daha önce başrolünde Ewan McGregor’ın yer aldığı bir filme de uyarlanmıştı.

Christopher Robin film

Yeni uyarlamanın konusunu sizler nasıl buldunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Açlık Oyunları'nın Yeni Filminden İlk Fragman Yayında

Açlık Oyunları’nın Yeni Filmi “The Ballad of Songbirds and Snakes”ten İlk Fragman

Poor Things - Filmi

Yorgos Lanthimos’tan Frankenstein Esintili “Poor Things” Filmi Geliyor: İlk Bakış Görselleri Yayınlandı