in ,

Deadpool 3’te Orijinal X-Men Filmlerinden Bazı Oyuncular Yer Alabilir

Yeni bir söylenti, orijinal X-Men film serisindeki bazı oyuncuların Marvel Studios’un “Deadpool 3” yapımında geri döneceğini ortaya koyuyor.

Deadpool 3'te X-Men Oyuncuları Yer Alabilir
- Reklam -
- Reklam -

X-Men ekibi Deadpool 3 ile Marvel Sinematik Evreni’ne geliyor. En azından iddialar bunu işaret ediyor.

Güvenilir kaynaklardan aldığı bilgileri paylaşan ve genellikle de doğru çıkan CanWeGetSomeToast’un attığı bir Twitter gönderisine göre, Hugh Jackman’ın Wolverine’i 2000’lerin X-Men’inden gelecek Marvel Sinematik Evreni üçlemesinde görünecek tek oyuncu olmayacak.

Halle Berry, Famke Janssen ve James Marsden’ın da sırasıyla X-Men üyeleri Storm, Jean Grey ve Cyclops rollerini yeniden canlandıracakları söyleniyor. CanWeGetSomeToast farklı bir tweet’te, “Biri Fox’un X-Men filmlerinden, diğeri MCU’dan” iki kötü adamın da Deadpool 3’te yer alacağını ekledi. Scooper geri dönen diğer iki karakterin kimliklerini açıklamadı. Sadece hayranların “kim olduğunu asla tahmin edemeyeceklerini” belirtti.

- Reklam -

Deadpool 3'te X-Men Oyuncuları Yer Alabilir

Aslında bu söylentiler, CanWeGetSomeToast’un paylaşımından kısa bir süre önce Halle Berry’nin sosyal medya hesabında gümüş saçlı bir fotoğrafını paylaşmasıyla ortaya çıktı. Bu paylaşım, birçok hayranın yaklaşan bir Marvel projesinde Storm olarak geri döneceği spekülasyonlarına yol açtı. Janssen da kısa bir süre önce Marvel Evreni’ne geri döneceğinin sinyallerini vermişti. Yakın zamanda verdiği bir röportajda oyuncu “Jean Grey’i ve Phoenix’i çok seviyorum. Hem de çok,” demişti. Ayrıca MCU çoklu evreni ele aldığı için Jean Grey olarak geri dönmesi için kapının artık açık olduğunu belirtmişti.

“Kim bilir? O evrende herkes -çoklu evrenler, her neyse- olabilir. Ama onu beş farklı filmde beş kez oynama fırsatı bulduğum için minnettarım, yani iyiyim.”

Deadpool 3 Filmi Orijinal X-Men Oyuncularını Yıllar Sonra Bir Araya Getirecek

Cyclops’u canlandıran James Marsden da 2020’nin başlarında yaptığı bir açıklamada Marvel’ın talep etmesi halinde rolünü yenileyecek olmaktan mutluluk duyacağını dile getirmişti. Son olarak Patrick Stewart’ın da filmde yer alabileceği bilgisi çok önceden ortaya çıkmıştı. Kendisi halihazırda Doctor Strange 2’de yer aldığı için bu ihtimal oldukça yüksek duruyor.

- Reklam -

Hugh Jackman, Halle Berry, Famke Janssen ve James Marsden ilk olarak 2000 yapımı X-Men filminde göründüler ve devam filmleri X2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006) ve X-Men: Days of Future Past (2014) için geri döndüler. Jackman ve Janssen ayrıca The Wolverine (2013) filminde de birlikte rol aldılar. Berry, Janssen ve Marsden’ın Deadpool 3’teki rollerinin ne kadar büyük olacağı şu an için bilinmiyor. Wolverine’in üçlemenin önemli bir parçası olması bekleniyor. Jackman daha önce Logan’ı mezardan geri getirmek için zaman yolculuğunun kullanılacağını söylemişti.

Deadpool 3 Wolverine

Deadpool 3’ün ana çekimleri 22 Mayıs 2023’te Londra’da başladı. Ancak devam eden senarist grevi nedeniyle, yazarlar arasında da yer alan Reynolds sette doğaçlama yapamıyor. Bu da filmin çekimlerinin kısa bir süre sonra ertelenebileceği anlamına geliyor. Shawn Levy’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin 8 Kasım 2024’te beyaz perdede olması bekleniyor.

Orijinal X-Men ekibinin tekrar bir araya gelecek olması hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rick ve Michonne Dizisi The Walking Dead

Rick ve Michonne’u Konu Alan Yeni “The Walking Dead” Dizisinde Çekimler Tamamlandı

Ötekini Kovmak - Byung-Chul Han

Güney Koreli Yazar ve Kültür Kuramcısı Byung-Chul Han’ın “Ötekini Kovmak” Kitabı Okurla Buluşuyor