in , ,

Çöl Gezegeni’ne Dönüş: Beklenen Devam Filmi “Dune: Part Two”dan İlk Fragman

Dune: Part Two fragmanı yayınlandı. Denis Villeneuve imzalı bilimkurgu filmi ile yolculuk kaldığı yerden devam ediyor.

Dune: Part Two Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Dune: Part Two fragmanı paylaşıldı. Frank Herbert’ın dünyaca ünlü bilimkurgu serisinden uyarlanan ve yönetmen koltuğunda Denis Villeneuve’ün oturduğu devam filmi, epik bir anlatıyı beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Warner Bros. merakla beklenen Dune: Çöle Gezegeni Bölüm İki’nin ilk bakış fragmanını CinemaCon’daki ilk gösteriminden bir hafta sonra dijitalde de paylaştı. Destansı tanıtım Florence Pugh’nun Prenses Irulan’ına ve Austin Butler’ın Feyd-Reutha Harkonnen’ine ilk bakışların yanı sıra filmin en önemli anı olan Timothée Chalamet’nin devasa bir kum solucanına bindiği anları da gözler önüne seriyor.

Devam filminde Chalamet, Paul Atreides rolünü yeniden canlandırırken, Rebecca Ferguson da anne Jessica Atreides olarak geri dönüyor. Her ikisi de Atreides Hanedanlığı’nın lideri Dük Leto Atreides’in (Oscar Isaac) ölümünün ardından kaçak bir hayat yaşıyor. Josh Brolin, Paul’ün öğretmeni ve büyürken koruması olan ve Atreides Hanesi’ni korumaya yeminli Gurney Halleck rolüyle onlara katılıyor. Zendaya da Fremen kabilesinin bir üyesi olan Chani rolüyle bir önceki filmdeki kısa görünümünün ardından perdedeki süresini önemli ölçüde artırıyor.

- Reklam -

Dune: Part Two Fragmanı Yayınlandı

Aynı zamanda eskimiş ve kötü Baron Harkonnen rolüyle Stellan Skarsgård ve Harkonnen Hanesi’nin askeri liderlerinden biri olan Glossu Rabban rolüyle Dave Bautista da geri dönüyor. Diğer oyuncular arasında Fremen lideri Stilgar rolünde Javier Bardem, Bene Gesserit Rahibe Mohiam rolünde Charlotte Rampling, Lady Margot rolünde Léa Seydoux ve Thufir Hawat rolünde Stephen McKinley Henderson yer alıyor.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Dune: Part Two Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Peki Dune: Part Two öncesinde neler olmuştu? Ailesi ihanete uğrayan ve insanüstü yeteneklere sahip gizli bir anaerkil tarikat olan Bene Gesserit tarafından hakkında büyük bir lider olacağına dair bir kehanette bulunulan Arrakis prensi Paul Atreides, ailesinin öldürülmesi ve evinin rakip aile Harkonnen Hanesi tarafından yok edilmesinin ardından bir hiç haline gelmişti. İlk filmdeki olaylar boyunca Paul, çölün çorak kumlarında bir düelloyu kazandıktan sonra Fremenler olarak bilinen savaşçı ve hayatta kalanlardan oluşan kabilesine kabul edilmeden önce, ışıltılı mavi gözleri olan güzel Chani’nin (Zendaya) hayalleri kendine musallat oluyordu.

- Reklam -

Serinin 2021 yılında vizyona giren ilk bölümü, Herbert’ın kitabının ilk yarısını konu alıyordu. İkinci film, kitabın kalan kısmını beyaz perdeye taşıyacak.

Dune: Part Two filmi 3 Kasım 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Dune: Part Two Poster

Dune: Part Two için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Tüm içeriklerimizden haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çok güzel görünüyor. Sinemaların salonları ışıksız olmasın! :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sweet Tooth 3. Sezon Final

Netflix Dizisi “Sweet Tooth” 3. Sezon ile Final Yapacak

2022 Kayıp Rıhtım Yılın EN'leri Oylamasında Sonuçlar Belli Oldu

2022 Kayıp Rıhtım Yılın EN’leri Oylaması Sonuçlandı