in , ,

Russo Kardeşler’in Yapımcılığını Üstlendiği Chris Hemsworth’lü “Extraction 2” Filminden Yeni Fragman

Extraction 2 filminin resmi fragmanı yayınlandı. Başrolünde Chris Hemsworth’ün yer aldığı Netflix aksiyon filmi ile macera devam ediyor.

Extraction 2 Filminden Yeni Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Extraction 2 filmi için resmi fragman paylaşıldı. Chris Hemsworth’ün paralı askeri canlandırdığı Netflix aksiyon filmini Sam Hargrave yönetiyor.

Netflix, Hemsworth’un canlandırdığı Avustralyalı kara operasyon paralı askerinin yeni aksiyon filminin resmi fragmanını yayınladı. Serinin ilk filmi Nisan 2020’de yayınlanmış ve sadece bir ay sonra aksiyonun Extraction 2 ile geri döneceği Netflix tarafından duyurulmuştu. Ayrıca yönetmen Sam Hargrave ile yapımcılar Joe ve Anthony Russo, Hemsworth ile birlikte geri dönen isimler arasında yer alıyor.

Yaklaşan devam filmi, Tyler Rake’i başka bir ölümcül görevle görevlendirilirken takip edecek. Yeni görevi ise acımasız bir Gürcü gangsterin hırpalanmış ailesini tutuldukları hapishaneden kurtarmak.

- Reklam -

Seri, çizimleri Fernando León González tarafından yapılan Ande Parks imzalı Ciudad adlı çizgi romnana dayanıyor. İlk film yayınlandıktan sonra eleştirmenlerden karışık eleştiriler almasına rağmen, izlenme rekorları kırarak o dönemde Netflix’te en çok izlenen orijinal film oldu.

Extraction 2 Filminden Yeni Fragman Yayında

İkinci filmin çekimleri Kasım 2021’de başladı ve resmi olarak Nisan 2022’de tamamlandı. Yeniden çekimler ise Kasım ayında Prag’da gerçekleştirildi.

Nisan başında filmin ilk tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Şimdi de resmi fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Extraction 2 Resmi Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Film için paylaşılan tanıtım metni ise şu şekilde:

- Reklam -

Hayatınızın en heyecan verici macerasına hazır olun! Chris Hemsworth’ün Tyler Rake’i canlandırdığı EXTRACTION 2, 16 Haziran’da sadece Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Film, Hemsworth ve Sam Hargrave’i tekrar bir araya getirirken yapımcılığını Joe ve Anthony Russo’nun AGBO şirketi üstleniyor. Senaryo ise Joe Russo tarafından kaleme alındı. İlk filmdeki rolünde Golshifteh Farahani’yi yeniden izleyeceğimiz yapımda, Daniel Bernhardt ve Tinatin Dalakishvili de yer alıyor.

Bu film, Ande Parks, Joe Russo ve Anthony Russo’nun hikayesine ve Fernando León González’ın çizimlerine dayanan “Ciudad” adlı Ande Parks imzalı çizgi romanın devamı niteliğinde uyarlanmıştır. Devam filminin yapımcılığını Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Patrick Newall ve Sam Hargrave üstlenirken baş yapımcılığını ise Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus ve Stephen McFeely üstleniyor.

Extraction 2 Filminden Yeni Fragman Yayında

Serinin ikinci filmi 16 Haziran 2023 tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Extraction 2’nin yeni fragmanını nasıl bulduğunuza dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Yeni fragmanlar için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    :sunglasses:
    indir

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Naruto Mangası Çıkış Tarihi Belli Oldu

Minato’ya Odaklanan Yeni Naruto Mangasının Çıkış Tarihi Açıklandı

Yeni The Witcher Oyunu Çalışanları İşten Çıkarıldı

The Witcher’ın Yeni Oyununda Büyük Revizyon: Yapım Ekibi İşten Çıkarılıyor