in ,

“Extraction 3” İçin Çalışmalar Başladı: Chris Hemsworth Yeni Film İçin Geri Dönecek

Extraction 3 filmi çalışmaları başladı ve senaryo şimdiden geliştirme aşamasında. Chris Hemsworth’ün de geri döneceği belirtiliyor. Ancak her şey ikinci filmin başarılı olmasına bağlı.

Extraction 3 Filmi Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Extraction 3 filmi çalışmaları şimdiden başlamış durumda. Serinin yönetmeni Sam Hargrave, Extraction 2’nin henüz Netflix’te gösterime girmemiş olmasına rağmen, üçüncü bir film üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirtiyor.

Sam Hargrave, BroBible’ın Post-Credit Podcast’ine yaptığı açıklamada, yaklaşan devam filminin hayranlar tarafından “iyi karşılanması” halinde üçüncü film için yeşil ışık yakılacağını söyledi. Bununla birlikte Chris Hemsworth’ün serinin yıldızı olarak üçüncü bir macera için geri dönmeye hazır olduğunu doğruladı. Henüz resmi bir onay gelmemiş olsa bile hikâye üzerinde çalışmalara başlanmış durumda.

Yönetmen, üçüncü macera ihtimaliyle ilgili olarak şunları söyledi:

- Reklam -

“İkinci filmin nasıl karşılandığını görmek için bekliyoruz. Umarım insanlar ikinci filmden keyif alırlarsa, herhangi bir spoiler vermeden şunu söyleyebilirim ki üçüncü bir film için geliştirilmekte olan bir hikâye var. Tam olarak ne olduğunu şu anda söyleyemem ama Tyler Rake için başka bir macera olduğuna inanıyorum.”

Extraction 3 Filmi Çalışmaları Başladı

Extraction 3 Filmi Resmi Onay Aldığı Takdirde Chris Hemsworth Geri Dönecek

Chris Hemsworth’ün serideki rolüyle ilgili mevcut durumu hakkında sorulan bir soruya Hargrave, yıldız aktörün üçüncü bir Extraction filmi için hazır olduğunu belirtti. Hemsworth, ailesiyle daha fazla vakit geçirmek için oyunculuğa ara verme planları yapmıştı, ancak Tyler Rake karakterini daha ileriye götürme arzusu ve Marvel evreninin dışında bir seriye sahip olma fikri onu cezbediyor.

Hargrave, Hemsworth’un durumuyla ilgili şunları söyledi:

- Reklam -

“Ailesiyle daha fazla vakit geçirmek için bir adım geri atıyor çünkü o bir aile babası ve bu onun için çok önemli ve kazandığı hayatın tadını çıkarıyor. Ama bu karakteri gidebildiği yere kadar götürme arzusu ve Marvel evreninin dışında bir seriye sahip olması bence Chris için çok cazip iki şey.”

Extraction 3 Filmi Çalışmaları Başladı

Extraction 2 filminde Chris Hemsworth dışında Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt ve Tinatin Dalakishvili gibi isimler yer alıyor. Yeni film 16 Haziran Cuma günü Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. İlk film ise şu anda dijital yayın platformunda izlenebilir durumda.

Serinin ilk filmini nasıl bulmuştunuz? İkinci filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Brobible

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Mirror 6. Sezon Formül Değişikliği

“Black Mirror” Dizisinin Yeni Sezonu Orijinal Formülü Terk Edecek

Vezüv Yanardağı Patlamasından Kaçarken Fırına Sığınmışlar

Yanardağ Patlamasından Korunmak için Fırına Sığınmışlardı: Pompeii’de 3 Yeni İskelet Daha Bulundu