in ,

Christopher Lincoln İmzalı Gece Kütüphanecisi Türkçede

Gece Kütüphanecisi Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Christopher Lincoln imzalı çizgi roman Genç Timaş etiketiyle yayımlanıyor. | ÖN OKUMA

Gece Kütüphanecisi: Christopher Lincoln Çizgi Romanı Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Gece Kütüphanecisi Türkçedeki yerini almaya başladı. Christopher Lincoln’ün hem yazıp hem de çizimlerini üstlendiği çizgi roman, Genç Timaş etiketiyle okurla buluşuyor.

Syracuse Üniversitesi Görsel ve Sahne Sanatları Okulu’ndan mezun olan Christopher Lincoln, kariyerine animasyon alanında başladı. Yaklaşık on yıl boyunca animatör olarak çalıştıktan sonra reklam sektörüne geçiş yaptı.

Yazarlık kariyerinde özellikle çocuk edebiyatına odaklanan Lincoln, Billy Bones serisiyle tanınıyor. Serinin ilk kitabı Billy Bones: Tales from the Secrets Closet 2008 yılında, devamı olan Billy Bones: The Road to Nevermore ise 2009 yılında yayımlandı.

- Reklam -

Ayrıca bu haberin konusu olan ve Temmuz 2024’te yayımlanan The Night Librarian eseriyle de çocuk edebiyatında ses getirmeyi başardı. Yazar sıradan bir kütüphane ziyaretinden yola çıkarak, klasik ve çağdaş edebiyat karakterlerini harmanlayan zengin bir dünya sunuyor. Hem genç hem de yetişkin okuyucular, geçmişten günümüze uzanan edebi kahramanlarla keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Turner ve Page’in tatlı-sert kardeşlik bağı ise hikâyeye duygusal bir derinlik katıyor ve okuyucunun kardeşlik temasını sorgulamasına olanak tanıyor.

Gece Kütüphanecisi – Christopher Lincoln | Arka Kapak Tanıtımı

Gece Kütüphanecisi - Christopher Lincoln

Gece olduğunda, gerçek sihir açığa çıkar.

- Reklam -

Bu Page.
Ve bu da Turner.

New York Halk Kütüphanesi her zaman onların en sevdikleri yerdi. Ancak son zamanlarda işler tuhaflaşmaya başladı… Tavanda bir ejderha ayak izi ve devasa fasulye salkımları gibi şeyler ortaya çıktı! Görünüşe göre kitaplar sihirle dolup taşıyor ve aniden tüm kötü karakterler kitaplarından kaçıp kütüphaneyi tamamen yok etmekle tehdit ediyor! Şimdi, Page ve Turner’a sırlarla dolu bir Gece Kütüphanecisi ve kaçak masal karakterlerinden oluşan bir ekiple beraber, en sevdikleri kütüphaneyi yok olmaktan kurtarmak düşüyor, ama zaman gittikçe daralıyor!

Toplamda 256 sayfadan oluşan çizgi romanı Türkçeye Ömer Anlatan kazandırıyor. Aralık 2024 itibarıyla raflardaki yerini almaya başlayan eserin tadımlık ön okumasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Gece Kütüphanecisi’nin konusuyla ilgili fikirlerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News ve WhatsApp kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sait Faik Abasıyanık Telif 2025 Serbest Kalıyor

Sait Faik Abasıyanık’ın Telif Hakları 2025’te Serbest Kalıyor

Bill Skarsgård - Joker Rolü

Bill Skarsgård, Joker’ı Canlandırmak İstiyor