in , ,

David Tennant ve Michael Sheen’li “Good Omens” Dizisinden 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Good Omens 2. Sezon fragmanı paylaşıldı. Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanacak dizi, yeni bölümleri ile bu yaz geri dönüyor.

Good Omens 2. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Good Omens 2. Sezon fragmanı yayına girdi. Prime Video, Neil Gaiman ve Terry Pratchett imzalı fantastik kurgu eserinin devam sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fantastik edebiyatın önde gelen kalemlerinden Neil Gaiman ve Terry Pratchett imzasını taşıyan 1990 çıkışlı Good Omens (Kıyamet Gösterisi) romanı, 2019 yılında Amazon Studios ve BBC Studios tarafından ekrana taşındı.

David Tennant ve Michael Sheen’in başrollerinde yer aldığı yapım, 6 bölümlük birinci sezonu ile hikâyesini noktalamıştı. Kaynak materyalin tek kitapla sınırlı olması ve yazar Terry Pratchett’ın 2015’te yaşamını yitirmiş olması olası bir devam sezonunun önünü tıkıyordu.

- Reklam -

Beklenmedik haber ise romanın diğer yazarı Neil Gaiman’dan geldi. Gaiman Haziran 2021’de yapımın geri döneceğini duyurdu. Ünlü yazar, Pratchett ile yıllar önce hikâyenin gidebileceği noktalar üzerine konuştuklarını kaydetmişti.

Neticede aradan geçen iki yılın ardından Melek Aziraphale (Michael Sheen) ve iblis Crowley’nin (David Tennant) hikâyesini konu alan yapımın devam sezonu için ilk fragman paylaşıldı.

Good Omens 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Good Omens 2. sezondan yayınlanan ilk fragman, dünyanın sonunu durdurmakla görevli Aziraphale ile Crowley’yi bir kez daha izleyicilerle buluşturuyor.

Cennet ve Cehennem’den sürgün edilen ikili, yeni sezonda ölümlüler arasında sakin bir hayata adım atıyor. Ancak baş melek Gabriel’ın (Jon Hamm) habersizce ortaya çıkmasıyla işler yeniden karışmaya başlıyor.

Good Omens 2. Sezon Fragmanı - Prime Video

“Yukarıda bir şeyler oluyor” sloganıyla özetlenen yeni sezonda, Gabriel’ın da ayrıldığı Cennet’in ardından filizlenmekte olan yeni bir savaşın izleri öne çıkıyor.

- Reklam -

Yeni sezonda Doon Mackichan ve Gloria Obianyo sırasıyla baş melekler Michael ve Uriel rollerini yeniden canlandırıyor. Onlarla birlikte Shax rolüyle Miranda Richardson, Maggie rolüyle Maggie Service ve Nina rolüyle Nina Sosanya yer alıyor.

Diziye yeni katılan isimler arasında melek Saraqael rolüyle Liz Carr, melek Muriel rolüyle Quelin Sepulveda ve iblis Beelzebub rolüyle Shelley Conn bulunuyor. Kadrodaki diğer isimler ise Alex Norton, Pete Firman, Ty Tennant, Pete Davison, Andi Osho, Siân Phillips ve Tim Downie ile şekilleniyor.

good omens 2 sezon çıkış tarihi poster

Good Omens’ın yürütücü yapımcılığını ve ortak yapımcılığını yazar Neil Gaiman ile yönetmen Douglas Mackinnon üstleniyor. Terry Pratchett’ın mirasını temsilen Narrativia’dan Rob Wilkins yönetici yapımcı, John Finnemore ortak yazar ve yönetici yapımcı; BBC Studios Productions’ın komedi başkanı Josh Cole da yönetici yapımcı olarak projede görev yapıyor. 2. sezonun yapımcılığını Amazon Studios, BBC Studios Productions, The Blank Corporation ve Narrativia üstleniyor.

Toplamda 6 bölümden oluşacak Good Omens 2. sezon 28 Temmuz 2023 tarihinde Prime Video’da yayına başlayacak.

Good Omens 2. sezon için neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İyi Kitap Dergisi Son Sayı

“İyi Kitap” Dergisi 156. Sayısı ile Yayın Hayatına Son Veriyor

Yeni Ocean's Eleven Filmi

Margot Robbie ve Ryan Gosling’i Tekrar Bir Araya Getiren Yeni “Ocean’s Eleven” Filminde Çekimler Başlıyor