in ,

Neill Blomkamp İmzalı “Gran Turismo” Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı

Gran Turismo fragmanı paylaşıldı. Orlando Bloom, David Harbour ve Archie Madekwe’nin başrollerini paylaştığı oyun uyarlaması ufukta gözüktü.

Gran Turismo Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Gran Turismo fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Ünlü video oyun serisi, beyaz perdeye adım atmaya hazırlanıyor.

Polyphony Digital tarafından PlayStation için geliştirilen yarış simülasyonu oyunu Gran Turismo beyaz perdeye taşınıyor. Kısaca GT olarak anılan ve PlayStation’ın en çok satan markaları arasında yer alan seri, bugüne dek 7 ana oyun ve pek çok yan maceraya ev sahipliği yaptı.

District 9 ile Oscar adaylığı alan ve son olarak Demonic filmini yöneten Neill Blomkamp’ın başına geçtiği Gran Turismo filmi, son dönemlerde sıkça rastlanan video oyun uyarlamalarına bir yenisini ekliyor.

- Reklam -

The Super Mario Bros. Movie sinemada, The Last of Us ise TV ekranlarında izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılanırken bir başka popüler video oyun daha adaptasyon heyecanını yaşamaya hazırlanıyor.

Sony Interactive Entertainment oyunun yayıncılığını üstlenirken Sony Pictures ise film uyarlamasının yapımcı koltuğunda yer alıyor.

İlk tanıtımı geçen ocak ayında yayınlanan yapım için resmi fragman bugün paylaşıldı.

Gran Turismo Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Gran Turismo, amatör bir sürücünün profesyonel bir yarış arabası sürücüsüne dönüşmesini konu alıyor.

Filmin başrollerinden Archie Madekwe, yapımda Sony ve Nissan GT Academy yarışmasını kazanarak profesyonelleşmeye çalışan İngiliz yarışçı Jann Mardenborough karakterini canlandırıyor. Fragmanda Mardenborough’nun antrenörü Jack Salter’ı oynayan David Harbour (Hellboy, Stranger Things) ve bir spor pazarlama yöneticisini canlandıran Orlando Bloom (The Lord of the Rings, Carnival Row) da kendilerine yer buluyor.

- Reklam -

Gran Turismo Fragman

A24 yapımı Midsommar ile adını geniş kitlelere duyuran Mardenborough’a yapımda Harbour ve Bloom ile birlikte eşlik edecek isimler arasında Djimon Hounsou, Darren Barnet, Josha Stradowski, Bianca Bardoe, Geri Horner ve Emelia Hatford yer alıyor.

Öte yandan bu uyarlama, aslında Sony’nin ilk Gran Turismo hamlesi değil. Şirket 2013 yılında bu proje üzerine çalışmaya başlamış ancak bir sonuç alamamıştı. Mayıs 2022’de Neill Blomkamp’ın projeye dahil edilmesiyle süreç yeniden başlamıştı. Jason Hall ve Zach Baylin imzasını taşıyan senaryoyu perdeye yansıtan Blomkamp, çekimleri Aralık 2022 tarihinde noktaladı.

Gran Turismo Fragmanı Sony

Gran Turismo filmi 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Sizin Gran Turismo filmi için beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hmmm! Bakalım bundan bir Fast and Furious çıkar mı? Grand Turismo 1,2,3,4,5,6,7,8… :slight_smile:

  2. Avatar for Everfever Everfever dedi ki:

    image

    Üç yıl demiştin… Söz vermiştin…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Müzede Sergilenen Muzu Yedi

Müzede Sanat Eseri Olarak Sergilenen 160 Bin Dolarlık Muzu Yiyen Öğrenci: “Karnım Açtı”

Hollywood Senaristleri Grev

Hollywood Senaristleri 15 Yılın Ardından Greve Gidiyor: Birçok Prodüksiyon Durma Noktasına Gelecek