in ,

“Güç Yüzükleri” Dizisinde Sauron’un Annatar Formu Başka Bir Aktör Tarafından Canlandırılacak

Güç Yüzükleri dizisinin 2. sezonunda Sauron’un Annatar formu, yeni bir oyuncu tarafından canlandırılacak. Hayranlar ilk sezonda Halbrand formu için Charlie Vickers ile tanışmıştı.

Güç Yüzükleri: Sauron'un Annatar Formuna Yeni Aktör
- Reklam -
- Reklam -

Güç Yüzükleri’nin 2. sezonda Sauron’un Annatar formunu Charlie Vickers yerine yeni bir aktör canlandıracak. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinin yeni bölümleri çekimleri tamamlanmak üzereyken, dizinin 2. sezonuyla ilgili haberler çoğalıyor.

Prime Video’da geçen eylül ayında yayınlanmaya başlayan ve ilk sezonu çokça olumsuz eleştiri alan Güç Yüzükleri’nde 2. sezon çalışmaları sürüyor. Son olarak Hollywood senarist grevinden etkilenen dizinin 1 aydan daha az bir süre kalan çekimlerine sorumlu isimler olmadan devam edildiği duyuruldu.

Şimdi de Sauron’un orijinal formunu başka bir oyuncunun canlandıracağı belirtiliyor. Twitter’da Fellowship of Fans adlı hesabın paylaştığı bilgilere göre yeni karakter, siyah ve altın renkli kostümü ve uzun siyah saçlarıyla “meleksi” ve “güzel” olarak tanımlanıyor.

- Reklam -

Güç Yüzükleri: Sauron'un Annatar Formuna Yeni Aktör

Halbrand’ı oynayan Charlie Vickers’ın ise zamanının çoğunu Mordor setlerinde geçirdiği ve temiz traşlı ancak karakter tasarımı ve makyajı “ateşli” ve “küllü” bir görünüme sahip olduğu da belirtiliyor. Dolayısıyla yerine gelecek yeni oyuncunun karakterin Annatar formuna hayat vereceği tahmin ediliyor.

Güç Yüzükleri 2. Sezon Sauron’un Annatar Formu ile Aldatmacalara Devam Edebilir

Yapımcılar daha öncesinde Sauron’un dizinin 2. sezonunda birden fazla forma sahip olacağını açıklamışlardı. Fakat bu yeni haberler hayranlara gerçek ve orijinal Annatar formunu göreceklerinin haberini veriyor. J.R.R. Tolkien kitaplarda Karanlık Lord’un sadece hayvan ve elf değil, aynı zamanda insan dönüşümleri de dahil olmak üzere çeşitli formlara sahip olduğunu yazmıştı ve bu da “Halbrand formunu” kitaplara çok yakın kılıyor.

Güç Yüzükleri’nin ilk sezonu gerçek Sauron formunun Halbrand olmadığına dair izleyiciye pek çok ipucu verdi, özellikle de Adar onu Karanlık Lord olarak tanımadığında. Dolayısıyla, dizinin her şeyi açıklamak için zamana ihtiyacı var.

- Reklam -

Güç Yüzükleri: Sauron'un Annatar Formuna Yeni Aktör

Sızıntılarda geçen “meleksi” ve “güzel” ifadeleri, Hediyelerin Efendisi’ni tanımlamak için oldukça doğru bir seçim gibi görünüyor. Ayrıca siyah ve altın renkli kostümüyle ve siyah uzun saçıyla Noldor’a da oldukça benzetileceği ve bu özelliğinin aldatmacalarında çok yardımcı olacağı da konuşulan diğer konular arasında.

Son olarak bahsedilen orijinal formun Mairon olma olasılığı da var. Sauron’un Mairon formu, ilk başlarda iyi bir varlık olarak görülse de zamanla güç hırsıyla karanlık tarafın yandaşlarından biri haline geldi. Sonrasında Melkor adıyla bilinen karanlık Vala’ya hizmet etmeye başladı ve onun güçlü destekçilerinden oldu.

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezonun ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak içeriden kaynaklar, 2024’ün ikinci yarısına kadar yeni bölümlerin gelmeyeceğini belirtiyor.

Güç Yüzükleri 2. sezondan sizlerin beklentileri neler? Sizce orijinal form olarak kastedilen Sauron diziyi kurtarabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, Orta Dünya ile ilgili tüm haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Keaton, Beterböcek 2 Hakkında Konuştu

Michael Keaton, “Beterböcek 2” Hakkında Konuştu: “Her Şeyi İlk Filmde Yaptığımız Gibi Yapıyoruz”

Captain America 4: Brave New World

Liv Tyler ve Harrison Ford’lu “Captain America 4” Filmi İsim Değişikliğine Gitti