in ,

Jackie Chan ve John Cena’lı Aksiyon-Komedi Filmi “Hidden Strike”tan İlk Fragman

Hidden Strike fragmanı yayınlandı. Jackie Chan ve John Cena’nın başrollerini paylaştığı yapımın yönetmenliğini Scott Waugh üstleniyor.

Hidden Strike Fragmanı
- Reklam -

Hidden Strike fragmanı paylaşıldı. Need for Speed filminin yönetmeni Scott Waugh imzalı yapım; aksiyon yıldızları John Cena ve Jackie Chan’i bir araya getiriyor.

Aksiyon, macera ve komedi türlerindeki Hidden Strike filmi iki eski özel kuvvetler askerinin Bağdat’taki bir grup sivilin güvenli bölgeye kadar eşlik etmesi sürecini konu alıyor.

Yönetmen koltuğunda Act of Valor, Need for Speed ve xXx gibi aksiyon/macera filmleriyle tanınan Scott Waugh’nın yer aldığı yapım için 2 dakika 21 saniyelik aksiyon dolu bir fragman yayınlandı.

- Reklam -

Hidden Strike Fragmanı - Jackie Chan ve John Cena

The Suicide Squad filminde Peacemaker’ı, Hızlı ve Öfkeli 9’da Jacob’ı ve 12 Rounds’ta Danny Fisher’ı canlandıran John Cena; Kimim Ben?, Rush Hour ve Süper Polis ile hafızalara kazınan Jackie Chan ile birlikte başrollerde yer alıyor.

Paylaşılan fragman, Cena ve Chan arasındaki şakalara ve yoğun dozdaki aksiyon sahnelerine ev sahipliği yapıyor.

Hidden Strike Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Orta Doğu’ya büyük yıkım getiren petrol savaşının ortasında geçen film yayınladığı fragmanla dünyasının sınırlarını da çiziyor. Büyük bir yapının patlamasıyla açılan fragman, aksiyonun yanında eğlenceli repliklere de ev sahipliği yapıyor.

Hidden Strike filminin senaristliğini ise Grace of Monaco ile Primetime Emmy adaylığı alan ve daha önce Rise, A Private War ve Erased yapımlarını kaleme alan Arash Amel üstleniyor.

- Reklam -

İlk etapta Snafu olarak adlandırılan ve sonrasında Hidden Strike adını alan filmin yapım aşaması henüz tamamlanmadı.

Hidden Strike Fragmanı - Jackie Chan - John Cena

Filmin oyuncu kadrosunda Jackie Chan ve John Cena’ya Pilou Asbæk, Zhenwei Wang, Max Huan, Minghao Hou, Amadeus Serafini, Jun Gong, Li Ma, Rachael Holoway ve Nadine Leon Gobet gibi isimler eşlik ediyor.

Son dönemlerde Karate Kid ve Bitirim İkili serilerine geri döneceği ortaya çıkan Jackie Chan; bir yandan da yeni aksiyon yapımlarıyla izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. John Cena ise son olarak Hızlı ve Öfkeli 10’da beyaz perdede yer almıştı.

Hidden Strike filmi için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. Yapımın 2023 yılı içerisinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Filmin süresi ise 1 saat 42 dakika olarak açıklandı.

Sizin Hidden Strike filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA UFO Varlığı

800 Gizemli Raporu İnceleyen NASA, Halka Açık Toplantıda UFO’ların Varlığını Kabul Etti

The Thing 2 - John Carpenter

John Carpenter ‘Gizlilik Yemini’ Etmişti: “The Thing 2” Filmi Gelebilir