in ,

Vin Diesel, “Hızlı ve Öfkeli 11″in Vizyon Tarihini Duyurdu (Geri Sayım Başladı)

Hızlı ve Öfkeli 11 vizyon tarihi açıklandı. Vin Diesel, sosyal medyada yeni görseller paylaşarak Fast & Furious’un bir sonraki adımını duyurdu.

Hızlı ve Öfkeli 11 Vizyon Tarihi Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 11 vizyon tarihi belli oldu. Serinin başrol ismi Vin Diesel, beklenen duyuruyu yaptı ve böylece hayranlar için geri sayım başladı.

Mayıs 2023’te vizyona giren Fast X, Hızlı ve Öfkeli finalinin yolculuğunu başlatmıştı. Hızlı ve Öfkeli 11’in seriyi sonlandıracağına dair ilk haberlere rağmen, Diesel kısa süre önce serinin sonunun üç bölümlük bir finale dönüşeceğini ima etti. Bununla birlikte Fast X oldukça büyük soru işaretleri ile sona erdi ve birçok karakterin kaderini belirsiz bıraktı.

Diesel şimdi de bir dizi Instagram paylaşımıyla Hızlı ve Öfkeli 11’in vizyon tarihini hayranlarıyla paylaştı. Aktörün de doğruladığı gibi devam filmi yaklaşık iki yıl sonra sinemalarda olacak. Bu da yapımın o yılın gişe rekorları kıran yaz sezonunu başlatacağı anlamına geliyor. Filmin prodüksiyonu Fast X ile arka arkaya yapıldığı için çoktan tamamlandı.

- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 11 Vizyon Tarihi Açıklandı

Hızlı ve Öfkeli 11 4 Nisan 2025’te Vizyona Girecek

İlk planlara rağmen Universal Pictures, Diesel ve ekibi sadece Fast X olması gereken filmi bölmeyi tercih etti ve böylece film uçurumla sona erdi. Louis Leterrier filmi, Dominic Toretto ve Little B de dahil olmak üzere pek çok “la familia” üyesinin kaderini askıda bıraktı. Hızlı ve Öfkeli 11’in Jason Momoa’nın tuhaf kötü adamı Dante’ye karşı mücadelelerini sürdürürken bu kalıcı olay örgüsünü ele alması bekleniyor.

Fast X’in jenerik sonrası sahnesi de Fast Saga’nın bir sonraki bölümünde önemli bir yer teşkil edecek. Diesel’le kamuoyu önünde yaşadığı kavganın ve seriye geri dönmeyi reddetmesinin ardından film serisi Dwayne Johnson’ın Luke Hobbs rolünü yeniden canlandırmasını görecek. Bu noktada kendilerini ortak bir düşmanla savaşırken bulduklarında Dom ve ekibinin geri kalanıyla tekrar bir araya geleceği tahmin ediliyor. Tüm bunların yanı sıra başrolünde The Rock’ın yer alacağı bir filmin de hazırlığı başladı.

- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 11 Vizyon Tarihi Açıklandı

Hızlı ve Öfkeli 11, 4 Nisan 2025 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Serinin onuncu filmini izlemiş miydiniz? İzlediyseniz nasıl buldunuz ve yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Meksika Açmazı Film Oluyor

Popüler Mizah Programı “Meksika Açmazı” Sinema Filmi Oluyor

The Legend of Zelda Filmi Geliyor

Super Mario Gişede 1 Milyar Doları Geçmişti: Yeni Nintendo Uyarlaması “The Legend of Zelda” Olacak