in ,

Vin Diesel, “Hızlı ve Öfkeli” Finalinin Üçleme Olacağını Söyledi: 12. Film Yolda

Hızlı ve Öfkeli 12 filmi geliyor. Vin Diesel, serinin destansı finalinin üçleme olarak hazırlandığını resmen duyurdu.

Hızlı ve Öfkeli 12 Geliyor: Final Üçleme Olacak
- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 12 filmi ile Fast and Furious serisinin üç bölümlük bir final şeklinde hazırlandığı yıldız Vin Diesel tarafından doğrulandı.

Başlangıçta iki bölümlük bir final hedeflemesine rağmen Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 11’in artık serinin sonu olmayabileceğini açıkladı. Beyaz perdede geçirdiği 20 yılı aşkın başarılı sürenin ardından, aksiyon filmi serisinin on birinci filmle sona ermesi, yan filmlerin ise Universal Pictures için ikonik markayı canlı tutması bekleniyordu. Geçen yılın nisan ayında Fast X’in yönetmen koltuğunda oturan Louis Letterier’in bir sonraki film için geri döneceği ve The Flash’tan Christina Hodson ile The Cloverfield Paradox’tan Oren Uziel’in senaryoyu kaleme alacağı açıklandı.

Bir sonraki filmin kırmızı halı etkinliğinde Fandango ile konuşan Vin Diesel ve Michelle Rodriguez, Hızlı ve Öfkeli serisinin yaklaşan sonu hakkında konuştular. Röportajı yapanı ve izleyenleri şaşırtan yıldızlar, Universal’ın üç bölümlük bir final konusunda istekli olması nedeniyle Hızlı ve Öfkeli 11’in artık serinin sonu olmayabileceğini açıkladı. Ancak bir üçlemenin “muhtemelen” gerçekleşeceğini söyledikten sonra kaçtılar.

- Reklam -

Hızlı ve Öfkeli 12 Geliyor: Final Üçleme Olacak

Diesel ve Rodriguez’in yorumlarına aşağıdan göz atabilirsiniz:

“Vin Diesel: Çok fazla bilgi vermeden şunu söyleyebilirim, bu filmi yapmaya başlarken stüdyo bunun iki bölümlü olup olamayacağını sormuştu ve stüdyo bu Birinci Bölümü gördükten sonra, ’Fast X: The Finale’i bir üçleme yapabilir misiniz?’ diye sordular.

Michelle Rodriguez: Her hikâyede üç perde vardır.

Diesel: Muhtemelen [üçleme olacak]”

- Reklam -
YouTube video

Hızlı ve Öfkeli 12, “Fast and Furious” Serisi İçin Doğru Bir Karar mı?

Despicable Me ve Jurassic Park’ın ardından Universal’ın en büyük serilerinden biri olarak kabul edilse de, Hızlı ve Öfkeli 11’in sona erme kararı, aksiyon filmlerinin seyrini tamamladığı düşüncesiyle genel bir takdirle karşılandı. Ayrıca, Furious 7’ın %81 gibi serinin en yüksek Rotten Tomatoes puanından sonra setteki yaratıcı çatışmalarla ilgili artan raporlar ve azalan eleştirilerle birlikte, ana hat filmleri yerine çeşitli spin-off’lara odaklanmak plan için daha iyi görünüyordu.

Universal’ın Hızlı ve Öfkeli 12’yi serinin sonu yapmaya istekli olmasıyla birlikte, bu marka için ileriye dönük riskli bir hamle olabilir. İlk spin-off olan Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın Hobbs & Shaw’ının devamı, senaryo sorunları ve Diesel’in yoğun programı nedeniyle sayısız gecikme yaşadı ve süresiz olarak durdurulduğu düşünülürken, kadın liderliğindeki ve Charlize Theron liderliğindeki bir yan ürün bilinmeyen durumlarda kaldı. Ancak neyin iyi neyin kötü olduğunu zaman gösterecek.

Hızlı ve Öfkeli 12 Geliyor: Final Üçleme Olacak

Fast X, 19 Mayıs 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Sizler de finalin üçleme olarak gelecek olmasıyla ilgili görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, diğer sinema içerikleri için Google Haberler üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mantarlar Yağmur Sonrası İletişim Kuruyor

Mantarların Yağmurdan Sonra Kendi Aralarında ‘Konuştukları’ Keşfedildi

Willem Dafoe - Beterböcek 2 Kadrosuna Katıldı

Willem Dafoe, Yıldızlarla Dolu “Beterböcek 2” Filminin Kadrosuna Katıldı