in ,

Disney Yıllar Sonra Geri Döndüğü “Hocus Pocus” Serisine 3. Film ile Devam Edecek

Hocus Pocus 3 filmi için çalışmalar başladı. Walt Disney Pictures’ın başkanı Sean Bailey, Salem’e geri dönüş biletini duyurdu.

Hocus Pocus 3 Filmi için Çalışmalar Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Hocus Pocus 3 filmi en yetkili ağızdan duyuruldu. Disney, bir döneme damga vuran Salem cadılarını yeniden perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Walt Disney Pictures’ın başkanı Sean Bailey, Salem’e geri dönüş bileti aldıklarını açıkladı. Bailey’nin projeyle ilgili yorumları kısa ve öz oldu:

“Evet, Hocus Pocus 3 çekiliyor.”

- Reklam -

Sean Bailey, son yıllarda Küçük Deniz Kızı ve birçok Disney+ de dahil olmak  üzere birçok canlı aksiyon yeniden çevriminin arkasında yer aldı. Bu nedenle üçüncü bir Hocus Pocus filmi haberi beklenmedik değil. İkinci film, orijinal filminden tam 29 yıl sonra Disney+’da gösterime girdiğinde büyük bir başarı elde etti ve gösterime girdiği tarihte Disney+’ın en çok izlenen yerli filmi oldu.

Hocus Pocus 3 Filmi için Çalışmalar Başladı

Hocus Pocus, 1990’lı yıllarda Disney’in en sevilen ürünlerinden biriydi. İlk gösteriminde 1993’te başarılı olamasa da, sonrasında televizyonda sık sık yayınlanarak Cadılar Bayramı döneminin vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Film, Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy tarafından canlandırılan kötü kalpli cadı Sanderson kardeşlerin maceralarını konu alıyordu.

Hocus Pocus 3 Filmi Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

İlk filmin konusu şöyleydi: Üç cadı 1693’te Salem’de idam edilir, ancak öncesinde geri dönmelerini garanti altına almak için bir büyü yaparlar. 1993 yılında bir grup şanssız çocuk yanlışlıkla kız kardeşleri hayata döndürür ve kız kardeşleri mezarlarına geri götürmek için tüm Cadılar Bayramı gecesi boyunca mücadele etmek zorunda kalırlar.

- Reklam -

Disney+ üzerinden Eylül 2022’de yayınlanan ikinci film, Midler, Parker ve Najimy’nin geri dönmesiyle üç orijinal Sanderson kardeşi yeniden canlandırarak hikâyeyi genişletti. Filmde gençlerden oluşan yeni bir kadro, Sanderson kardeşlerin yanı sıra kendi aralarındaki çatışmalarla da yüzleşmek zorunda kalıyordu.

Hocus Pocus 3 Filmi için Çalışmalar Başladı

Devam filminin jenerik sonrası sahnesinde üçüncü bir filmin ipuçları verilmişti. Ve şimdi Bailey’nin duyurusu sayesinde, yakın gelecekte hayranların biraz daha Salem büyüsü alacağı kesinlemiş oldu. Çekimleri devam eden yapımda hangi isimlerin yer alacağı ya da ne zaman çıkacağı gibi bilgiler ise henüz bilinmiyor.

Siz Hocus Pocus 3 filminden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bird Box Barcelona Fragmanı

Josh Malerman Uyarlaması “Bird Box”ın Devam Filminden Yeni Fragman

Suç Hikâyeleri Hayranı Biri Merak Ettiği için Cinayet İşledi

Suç Hikâyeleri Hayranı Bir Kadın ‘Merak Ettiği’ için Cinayet İşledi